Reklamı Geç
HABER DETAY
CHP Genel Merkezine karşı üçlü ittifak
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un, Büyükşehir Belediye Başkan adayı yapılmaması, Muğla'yı karıştırdı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi ve Marmaris Belediye Başkanı M.Ali Acar'ın ortak yol bulmak için ittifak yaptıkları ileri sürüldü.
08 Aralık 2018 - Cumartesi 13:40
BELEDİYELER

Bodrum Söz/ CHP'nin yeniden Osman Gürün'ü Büyükşehir Belediye Başkanı göstermesi,  CHP'yi ve Muğla'yı karıştırdı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak için büyük çaba sarf eden Bodrum Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, CHP'de dengeleri değiştirdi. CHP Genel Merkezinin yeniden Bodrum Belediye Başkan adayı olması için teklif götürdüğü Başkan Kocadon, gelen teklifi geri çevirdi. CHP Genel Merkezine yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, Başkan Kocadon'u ikna etmek için Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçlaroğlu'nun devreye girdiği, Pazartesi günü Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Genel merkezde yüz yüze görüşeceği  öğrenildi.

Öte yandan, yeniden büyükşehir belediye başkan adayı edilen Osman Ürün'e karşı olan cephe büyüyor. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi ve Marmaris Belediye Başkanı M.Ali Acar'ın ortak hareket etmek için karar aldıkları ileri sürüldü. Üç başkanın, Pazartesi günü gelişecek gelişmelere göre partilerinden istifa ederek, MHP'ye veya İyi Partiye geçecekleri iddia edildi.

Haber Yorum: Recep Kapucu

Adınız
Yorumunuz
Ibrahim urak - 08 Aralık 2018  
Mehmet kocadon diyor