Reklamı Geç
HABER DETAY
Bodrum için işadamları devrede
-Bodrum'da yaşayan CHP'lilerin gözü Ankara'ya çevrilirken, başkan adayını belirlemek için bazı işadamlarının da devreye girdiği ileri sürüldü.
26 Aralık 2018 - Çarşamba 14:17
BELEDİYELER

Bodrum Söz/ CHP'nin Bodrum belediye başkan adayını açıklamaması tepkilere neden olurken, Bodrum'da partililerin kulağı Ankara'dan gelecek haberde.

Bodrum'da CHP'nin belediye başkan adayı kim olacağı merak konusu olmaya başlarken, her geçen gün yeni iddialar ortaya atılmaya başlandı. CHP'nin Bodrum belediye başkanını belirlemek için bazı işadamlarının devreye girdiği ileri sürüldü. Mevcut Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte 9 başkan aday adayının bekleyişi devam ederken, işadamlarının genel merkeze baskı yapmaları tabanın tepkisini aldı.Bodrum'un kaderini yılda birkaç gün Bodrum'da yaşayanların belirleyemeyeceğini dile getiren partililer, genel merkezi uyardılar.

Partiye yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre, bazı işadamlarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçlaroğlu'nu arayarak mevcut belediye başkanı Mehmet Kocadon'un yeniden aday gösterilmesini istedikleri iddia edildi.

Adınız
Yorumunuz
Erdal Karataş - 26 Aralık 2018  
... anladın sen onu

İsmai - 26 Aralık 2018  
Bence Koçman değişmeli ben yılların partili giyim güvercinler sahil düzenlemesi yapıldı bir gün gelip yapılan. Rezil düzenlemeyi görmeye tenezzül etmedi

Şükrü Erkurt - 26 Aralık 2018  
Sn kocadon-konserler dışında boy göstermiyor maalesef.Defalarca Marsmabedi caddesinin daraltılmasına çözüm üretilmesi konsundaki taleplerime havadan sudan bahaneler üretildi.Özel mülkiyet-dava -sit alanı vs.Sit ise dere üstünü metal ızgara ile yol haline getirin buda bir çözüm dedimse de ne arayan ne soran oldu.Bodrum artık- eski Bodrum değil.Yazlıkçılar dışında yerli Bodrumlunun 3!5 katı dışardan gelip yerleşen bir çoğunluk var.Bunu unutmayın lütfen.

isyankar - 27 Aralık 2018  
Belediye başkanı değişmeli.bodruma gerçekten hizmet edecek biri lazım.

Mustafa - 30 Aralık 2018  
Ben yaklaşık altı yıldır bodrumdayim altı yıldır sadece sağlam yolları bozdular ve yapmadılar bırakın hizmet etmeyi kesinlikle değişmeli zaten degismez ise bodrumlular için herşey mustahaktir diyecegim