Reklamı Geç
HABER DETAY
CHP'nin Belediye Başkan adayı belli mi oldu?
Önceki gün toplanan CHP MYK yaptığı oylamayla Bodrum ve Marmaris Belediye Başkan adaylarını belirlediği iddiası Bodrum'u karıştırdı.
06 Ocak 2019 - Pazar 15:19
BELEDİYELER

Bodrum Söz- Alınan bilgilere göre, Yaklaşan yerel seçimler öncesinde partilerde hareketlilik devam ediyor. Önceki gün toplanan CHP MYK'dan (Merkez Yönetim Kurulu) Bodrum ve Marmaris belediye başkan adayları için karar çıktığı iddia edildi. 

İddiaya göre, 4 Ocak'ta taplanan MYK'da alınan karara göre; Bodrum Belediye Başkanı adayı olarak Mehmet Kocadon, Marmaris Belediye Başkanı adayı olarak da Mehmet Oktay belirlendi. MYK'dan çıkan bu iki isim dün toplanan PM'de (Parti Meclisi) oylamasına sunuldu. CHP Parti Meclisinin isimlere karşı çıktığı ileri sürüldü.

Partiye yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, hafta içinde yeni bir ismin açıklanacağı bildirildi. 

Öte yandan, bir ulusal gazetenin  Bodrum Belediye Başkanı adayı olarak Mehmet Kocadon, Marmaris Belediye Başkanı adayı olarak da Mehmet Oktay'ın ismini gündeme taşıması tepkilere neden oldu. 

Adınız
Yorumunuz
Ali - 06 Ocak 2019  
Bence dogru secim kocadonu seviyorum aen azindan yapamasada dinliyo

Bülent can - 06 Ocak 2019  
Bir parti kendi içinde çıkmış cevheri nasıl harcar ya yazık nerde osman gürün niye konuşmuyor hiç konuşmayınca bodrum dan oy alırım zannediyor geç bunları osman gürün görecegiz sen haybedeceksin allahın izniyje

Fenasi - 06 Ocak 2019  
BODRUM belediye başkanı Ali Öztürk olmuştur hayırlı olsun ilcemize

Aydin - 08 Ocak 2019  
Kocadonu kimse istemiyor bu adam neyin kafasını yaşıyor