Reklamı Geç
HABER DETAY
BAŞKAN KOCADON NE DEMEK İSTEDİ!
Aday gösterilmeyen CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Odatv’ye konuştu. Konuşmasının içerisinde ince mesajlar vardı.
08 Şubat 2019 - Cuma 11:09
BELEDİYELER

Bodrum Söz/ CHP’nin 31 Mart yerel seçimleri için Türkiye’nin gözde turistik ilçesi Bodrum’dan kimi aday çıkaracağı merak konusu olmuştu. CHP’li belediyenin olduğu Bodrum’dan kimin aday çıkacağı bugün belli oldu. CHP Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Mustafa Saruhan ismini aday olarak gösterdi.

Aday gösterilmeyen CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da konuyla ilgili Odatv’ye konuştu.  "Fazla bir şey düşünmüyorum artık. 20 yıldır belediye başkanlığı yaptım. Muğla'da kişisel ittifak konusuna gelince siyasette 24 saat çok uzun bir süredir biliyorsunuz. Son başvuru tarihi olan 19 Şubat'a kadar bir süreç var. Tabi bu süreç neler getirir neler götürür bakacağız” diyen Mehmet Kocadon, konuşmasının devamında Behçet Saatcı’nin, bağımsız olarak Muğla’dan aday olmasına değinerek şöyle konuştu:

“Behçet Saatcı, Muğla'da bağımsız adaylığını açıkladı. Kendisi dürüst ve düzgün adamdır. Hayırlı olsun. Muğla bizi tanıyan bir bölge. Halkın talebi nedir, nasıl bir refleks gösterecek bu olaylara beklemeyi tercih ediyorum. Genel merkezin aldığı karara yorum bile yapmam. Böyle uygun görmüşler saygı duymak lazım. Ama şu anda istifa gibi bir düşüncem yok.”

Murat Sökdü

Odatv.com

Adınız
Yorumunuz
Bülent - 08 Şubat 2019  
Hakkınızı yedirmeyin başkanım sizin bodrum için nasıl çalıştığınızı sizi sevenler bilir onların sizi yaptıkları nankörlük saygılarımla başkanım

Tuğrul - 08 Şubat 2019  
Ne çalışması kardeşim nerede çalıştılarda biz görmedik çalıştıkları tek yer ......................

Mirza - 08 Şubat 2019  
Evet çok çalıştı-Bodrum’un her halinden belli çalıştıkları.Pislik akıyor Bodrum’un her yerinden.Yolumuz yok doğru dürüst.Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım.

Küçük rakı - 08 Şubat 2019  
He çok çalıştın millete göbek attırmaktan.. sevenlerin sağa sola afişlerini astırdı. Başkanı değil ....... patronu sanki. Yol-kaldırım-bisiklet yolu..kanalizasyon- liman temizliği bunlar sana bir şey hatırlatıyor mu? Ancak çiftetelli..

Bodrumlu - 09 Şubat 2019  
Sadece kendisine ve çevresindeki insanlara faydasından başka birşey görmedik. Bodrumu pislik götürüyor denize giris ucretli koylar doldu otellerle bodrumun yerlisiyim denizlerin bitmesi daglarin delinio agaclarin kesilip otellee yapilmasi gücümüze gidiyor.gelen gideni ararmi bilmem ama deve raki davuldan fazlasi var bodrum hzmet bekliyor.Tosun baskan