Haber Detayı
09 Ağustos 2019 - Cuma 10:03
 
300 polis barlar sokağını didik didik aradı
Bodrum’da ünlü gece kulüplerinin bulunduğu Gümbet Barlar Sokağı’na 300 polisin katılımıyla Huzur Operasyonu düzenlendi. Dünyaca ünlü eğlence mekanları didik didik arandı.
BODRUM Haberi
300 polis barlar sokağını didik didik aradı

Bodrum Söz/ Bodrum gecelerinin vazgeçilmez adresi Gümbet Barlar Sokağı’na yaklaşık 300 polisin katılımıyla Huzur Operasyonu düzenlendi. Türkiye’nin en ünlü eğlence kulüplerine giren polisler işletmeleri didik didik aradı. Polisler bir yandan kimlik sorgulaması yaparken bir yandan ise üst araması ve personel sorgulaması yaptı. Operasyonda, asayiş, narkotik, kaçakçılık ve terör şube müdürlüğünde görevli polisler ile 1 polis köpeği görev aldı. 
Ünlü mekanlar temiz çıktı 

Bodrum'da polis barlar sokağını aradı ile ilgili görsel sonucu
Dünya’nın ve Türkiye’nin en ünlü eğlence mekanlarına giren polis ekipleri yaklaşık 2 saat boyunca işletmeleri aradı. DJ kabininden, bar arkasına, sanatçı kulislerinde personel odalarına kadar arama yapan polisler aranmadık yer, bakılmadık kimlik bırakmadı. Bin 227 kişi Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapıldı. Kimlik sorgularında farklı suçlardan aranan 5 şahıs yakalanırken, 1 tüfek, 20 fişek, 5 gr skunk ele geçirildi. 

Bodrum'da polis barlar sokağını aradı ile ilgili görsel sonucu

Kaynak: Editör:
Etiketler: 300, polis, barlar, sokağını, didik, didik, aradı,
Yorumlar
Haber Yazılımı