Haber Detayı
06 Şubat 2019 - Çarşamba 18:37
 
Ak Parti Bodrum adayı Nazikana'daydı
Seçim çalışmalarına hız veren Ak Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Op. Dr. Tahir Ateş, vatandaşlarla birlikte yemek yedi ve destek istedi.
BELEDİYELER Haberi
Ak Parti Bodrum adayı Nazikana'daydı

Bodrum Söz/ Ak Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Op. Dr. Tahir Ateş, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bugün Bodrum Merkez'de esnaf ziyaretlerinde bulunan AK partili Başkan adayı Ateş, öğlen yemeğini de Nazikana Restorant'ta yedi.

Beraberinde partililerle birlikte Bodrum'un gözde Restorantı Nazikana'ya gelen Ak Parti  Belediye Başkan adayı Op. Dr. Tahir Ateş, bir süre restorantta bulunan müşterilerle sohbet etti.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bodrum'u istediğini belirten Ak Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Op. Dr. Tahir Ateş, "Bodrum'un değişime ihtiyacı var. Yol yok, su yok, etraf lağım kokuyor. Bu görüntülen Bodrum'a yakışmıyor. Bunun için Bodrum'da değişim gerekli. Bu da AK parti çatısı altında olmalı" dedi.

Bodrum'da yaşayan herkesin bu değişime destek vermesi gerektiğini de ifade eden Ak Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Op. Dr. Tahir Ateş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendi, Bodrum'u çok önemsiyor. Bunun için de Bodrum'u istiyor. Vatandaşlarımız oylarını bu kez Ak partiden yana kullanmalı. AK Parti Belediyeciliğiyle Bodrum tanışmalı. Buna Bodrum'un ihtiyacı var".

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak, Parti, Bodrum, adayı, Nazikana'daydı,
Yorumlar
Haber Yazılımı