Haber Detayı
04 Ocak 2024 - Perşembe 11:58
 
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten beklenen tarih açıklaması geldi
Cumhur İttifakı'nın özellikle İstanbul ve Ankara'da çıkaracağı adaylara gözler çevrilirken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Adaylarımızın ilk açıklamasını bu pazar günü yapacağız" dedi.
- Haberi
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten beklenen tarih açıklaması geldi

Bodrum Söz/ Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara başta olmak üzere büyükşehirlerde çıkaracağı adaylar merak ediliyordu. AK Parti'de çalışmalar devam ederken beklenen açıklama geldi.
 
Ak Parti büyükşehirlerde çıkaracağı adayları ne zaman açıklayacak?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezi girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye başkan adaylarının açıklanmaya başlanacağını ifade ederek bu pazarı işaret etti, şunları aktardı:
 
"Cumhurbaşkanımızın seçimlere hazırlık mesaisi yoğun şekilde devam ediyor. Adaylarımızın ilk açıklamasını bu pazar günü Haliç Kongre Merkezi'nde açıklayacağız. Adaylarımızın ilk kısmının bir bölümü bu pazar olacak. Büyükşehirler ve şehirleri kapsayacak."
 
Sözcü Ömer Çelik açıklamasının devamında ise "Diğer adaylar ise 15'inde Ankara'da seçim beyannamemizi açıklarken olacak" dedi.
 
AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adayı kim olacak?
"Yerel yönetim konusunda söyleyeceğimiz çok şey var" diyen Ömer Çelik şunları ifade etti:
 
"20 yıldır yaptığımız çok şey var. Cumhur İttifakı'nın büyük bir başarıya imza atması için görüşmeler devam ediyor. Görüşmeler devam ettiği için demek oluyor ki sonuç çıkmış değil. Sayın Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız gerekli ihtiyaç oldukça gerçekleşiyor. İhtiyaç halinde yapılan, verimli görüşmeler gerçekleştirilen temas oluyor."

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, Parti, Sözcüsü, Çelik'ten, beklenen, tarih, açıklaması, geldi,
Yorumlar
Haber Yazılımı