Haber Detayı
08 Nisan 2019 - Pazartesi 18:39
 
Akbük’e 100 adet Sığla ve Menengeç fidanı gönderildi
Muğla Orman Bölge Müdürlüğü, Muğla’nın Akbük sahilinde kesilen ağaçların yerine 100 adet Sığla ve Menengeç fidanı gönderdi.
MUĞLA Haberi
Akbük’e 100 adet Sığla ve Menengeç fidanı gönderildi

Bodrum Söz/  Muğla’nın Akbük koyunda kesilen Akdeniz Menengeç ağaçlarının yerine Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 100 adet Sığla ve Menengeç ağacı dikilecek. Fidanlar bugün Akbük koyuna kamyon ile getirilirken, fidan dikimi yarın yapılacak. 
Cumartesi gecesi gerçekleştirilen ağaç katliamının ardından kamuoyunda büyük tepki çeken ağaç katliamı ile ilgili üç kişinin gözaltına alındığı açıklanırken, Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından üç kişinin sorgusu devam ediyor. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramada 2 motorlu testere, bir balta ve şüphelilere ait olduğu düşünülen talaşlı elbiseler ele geçirilmişti. 
Olayın ardından kesilen ağaçların yerine ne dikileceği sorusunun cevabını Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Akbük’e 100 adet Sığla ve Menengeç fidanı göndererek açıklığa kavuşturmuş oldu. Muğla orman Bölge Müdürlüğü tarafından Akbük’e gönderilen 100 adet Sığla ve Menengeç fidanı kamyon ile bölgeye ulaştırıldı. Fidanların yarın dikiminin yapılacağı açıklandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Akbük’e, 100, adet, Sığla, ve, Menengeç, fidanı, gönderildi, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı