Haber Detayı
18 Temmuz 2019 - Perşembe 12:21
 
Akşener'den HDP'ye: "Logonuzdaki ağacı sökün!"
Muğla’nın Bodrum, Milas, Fethiye ve Dalaman ilçelerinde çıkan yangını, terör örgütü PKK’nın uzantısı olan ‘Halkların Birleşik İntikam Milisleri’ üstlenmişti. Konuyla ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den HDP'ye tepki geldi.
SİYASET Haberi
Akşener'den HDP'ye:

Bodrum Söz/ Geçtiğimiz günlerde Muğla'nın birçok ilçesinde yangın çıkmış, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli "gece olduğunda yangın söndürme helikopterlerini kullanamıyoruz" açıklamasını yaparak eleştirilerin hedefindeki isim olmuştu.

Olayın ardından terör örgütü PKK'nın uzantısı olan ‘Halkların Birleşik İntikam Milisleri’ çıkan orman yangınlarını üstlenmişti. 

Muğla'daki orman yangınları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de gündemindeydi. Partisinin grup toplantısında konuşan Akşener, HDP'ye sert sözlerle yüklendi. 

"Dalaman’da Göcek’te yanan ağaçları görünce benim de içim yandı" diyen Akşener, "Dalaman ve Fethiye’deki yangınları terör örgütü PKK’nın bir kolu üstlendi. PKK’nın sözcüsü olan sözde siyasi parti HDP’ye sesleniyorum. Eğer bunu da meşru görüyorsanız logonuzdaki ağacı sökmekle başlayın" ifadelerini kullandı. 

İşte Akşener'den o açıklamalar:

"SÖZDE SİYASİ PARTİ HDP'YE SESLENİYORUM"

"Vatan toprağı kutsaldır. Vatanın toprağı kadar, insanı bitkisi, hayvanı kutsaldır. Son günlerde içimizi acıtan yangınları izliyoruz. Dalaman’da Göcek’te yanan ağaçları görünce benim de içim yandı. Kaybettiğimiz ormanları yerine koymamız en az 100 yıl gerektiriyor. Dalaman ve Fethiye’deki yangınları terör örgütü PKK’nın bir kolu üstlendi. PKK’nın sözcüsü olan sözde siyasi parti HDP’ye sesleniyorum. Eğer bunu da meşru görüyorsanız logonuzdaki ağacı sökmekle başlayın. THK’nın uçakları yangınlar söndürülürken neden kullanılmadı? İmar iddiaları havalarda uçuşuyor. Böyle ciddiyetsiz bir yönetim anlayışı olur mu? İşinizi hakkıyla yapamıyorsanız o koltuklarda oturmayacaksınız."

Kaynak Yeniçağ: Akşener'den HDP'ye: "Logonuzdaki ağacı sökün!"

Kaynak: Editör:
Etiketler: Akşener'den, HDP'ye:, "Logonuzdaki, ağacı, sökün!", ,
Yorumlar
Haber Yazılımı