Haber Detayı
09 Eylül 2019 - Pazartesi 21:20
 
Arınç'tan dikkat çeken sözler
TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na verilen hapis cezasına ilişkin yaptığı açıklamada "O savcıya sormak istiyorum. Niye 5 yıl beklendi? 5 yıl sonra bu davanın açılması bir zorlamadır. Geçmiş tweet'lere bakılırsa binlerce insanı bu işin altından kurtaramazsınız. Bu dava Kaftancıoğlu'nu bugünkünden 5 misli daha fazla büyütür" dedi.
- Haberi
Arınç'tan dikkat çeken sözler

Bodrum Söz/ Bülent Arınç, katıldığı canlı yayında Canan Kaftancıoğlu'na verilen hapis cezasını değerlendirdi. Canan Kaftancıoğlu’na açılan davayı yanlış bulduğunu belirten Arınç, bu davanın aradan 5 yıl geçtikten sonra açılmasının zorlama olduğunu söyledi.


Niye 5 yıl geçtikten sonra bu yapılıyor? Savcılarımız hemen iddianame yoluna gitmemeli. Canan Kaftancıoğlu'nun attığı tweetlerin mesajlarının hiçbirisini paylaşmıyorum ama tweetleri ifade özgürlüğüne giriyorsa ben bunlara tahammül etmek zorundayım. 5-6 yıl sonra bu davanın açılması zorlamadır. Yurt dışında Türkiye'nin itibarına çok eksi yazılır. Dava açılmasa ve böyle bir ceza verilmese herhalde daha iyi olurdu.İşte Arınç'ın o açıklamaları:

Kaynak: Editör:
Etiketler: Arınç'tan, dikkat, çeken, sözler,
Yorumlar
Haber Yazılımı