Haber Detayı
26 Aralık 2023 - Salı 13:05
 
Barış Yarkadaş'tan bomba kulis! “AK Parti'nin Muğla adayı Aydın Ayaydın olabilir
Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında, Barış Yarkadaş çarpıcı kulis bilgisini açıkladı. Yarkadaş, "Önümüzdeki günlerde CHP'lileri de şaşırtacak 'vay be' dedirtecek AK Parti'den bir aday çıkabilir. AK Parti'nin Muğla adayı Aydın Ayaydın olabilir." dedi.
- Haberi
Barış Yarkadaş'tan bomba kulis! “AK Parti'nin Muğla adayı Aydın Ayaydın olabilir

Bodrum Söz/ tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Taksim Meydanı programına konuk oldu. Programda yerel seçimlere ilişkin adaylar konusu konuşuldu. Yarkadaş, “AK Parti'nin Muğla adayı Aydın Ayaydın olabilir." dedi.

Yarkadaş'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"AK Parti'nin önem verdiği başka bir il daha var Muğla. Muğla'nın önemi şu; özellikle köylerinde AK Parti'nin oy alabildiği çevresinde oy alabildiği bir seçim bölgesi. Muğla'nın Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP'li 20 yıllık belediye başkanıydı. Kurultay döneminde Kılıçdaroğlu'nu destekledi.

“AK PARTİ'NİN ADAYI AYDIN AYAYDIN OLABİLİR”

Seçim süreci başladığında da aday olmayacağını ifade etti. Muğla'da CHP'nin epey adayı var. Osman Bey aday olmayınca eski milletvekillerinden Burak Erbay ile Akın Üstündağ adaylıklarını açıkladılar. Önümüzdeki günlerde CHP'lileri de şaşırtacak 'vay be' dedirtecek AK Parti'den bir aday çıkabilir, Aydın Ayaydın. AK Parti'nin adayı Aydın Ayaydın olabilir. Aydın Aydın aynı zamanda laik kesiminde oy verebileceği bir profil."

Kaynak: Editör:
Etiketler: Barış, Yarkadaş'tan, bomba, kulis!, “AK, Parti'nin, Muğla, adayı, Aydın, Ayaydın, olabilir,
Yorumlar
Haber Yazılımı