Haber Detayı
18 Ocak 2022 - Salı 16:46
 
Bitez lideri mağlup etti iddiasını sürdürdü
Muğla 1 Amatör Lig A Grubu ekiplerinden Bitez Pedesa Gençlikspor, ligin namağlup tek takımı Turgutreisspor'u baştan sona üstün oynadığı oyunla mağlup ederek ligdeki iddiasını sürdürdü.
SPOR Haberi
Bitez lideri mağlup etti iddiasını sürdürdü

Bodrum Söz/ Muğla 1 Amatör Lig A Grubu ekiplerinden Bitez Pedesa Gençlikspor, ligin namağlup tek takımı Turgutreisspor'u baştan sona üstün oynadığı oyunla mağlup ederek ligdeki iddiasını sürdürdü.
 
Ligin 11'inci haftasında sahasında Turgutreisspor'u konuk eden Bitez Pedesa Gençlikspor, güçlü rakibini 3-0 mağlup etti. Göltürkbükü Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibe galibiyeti getiren golleri Baran Eraslan, Ömer Dursun ve Haşim Alişer kaydetti. Bitez Pedesa Gençlikspor'un deneyimli kaptanı Mahsun Bozkurt etkili performansıyla galibiyetin mimarlarından olurken, Bitez file bekçisi Seçkin Sönük'te kurtarışlarıyla karşılaşmaya damga vurdu.
 
Ligde üst üste ikinci toplamda ise yedinci galibiyetini alan Bitez, puanını 23'e yükseltterek şampiyonluk ve play-off iddiasını devam ettirdi. Ligdeki ilk yenilgisini alan Turgutreisspor ise bir maç eksiğiyle 25 puanla ikinci sırada haftayı tamamladı. 
 
''İNANÇLA SAHAYA ÇIKTIK''
 
Turgutreisspor karşılaşmasının çok önemli bir maç olduğunu belirten Bitez Pedesa Gençlikspor Kulüp Başkanı Selçuk Kurt, ''İnançla, azimle, istekle, arzuyla sahaya çıktık. Belki de yenilsek üst lige çıkma umudumuz artık çok zor olacaktı. Futbolcu kardeşlerim son dakikaya kadar aslanlar gibi mücadele ettiler ve Bitez Pedasa Gençlikspor'un son maça kadar mücadele edeceğini gösterdiler. Bu galibiyeti özellikle muhtarım, abim Coşkun Ünlü'ye armağan ediyorum. Rahatsızlığı nedeni ile bizimle olamadı. Ama gönülden destekleri için takım adına çok teşekkür ederim. Mahallemize yakışan futbolu son maça kadar oynamaya devam edeceğiz. Turgutreisspor Başkanı Melih başkanıma galibiyetimizi kutlaması için ayrıca çok teşekkür ederim. Kalan maçlarında başarılar dilerim'' dedi. 
 
Turgutreisspor Kulüp Başkanı Melih Aydoğan ise yaptığı açıklamada; '' Müsabakayı 3-0 kaybettik. Böylece ligin ilk mağlubiyetini almış olduk. Bitezspor’u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum'' ifadelerini kullandı.

https://www.48spor.com/

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bitez, lideri, mağlup, etti, iddiasını, sürdürdü,
Yorumlar
Haber Yazılımı