Haber Detayı
27 Kasım 2022 - Pazar 11:45
 
Bodrum’da büyük üzüntü
1. Lig’de ilk kez üst üste 3 maçta galibiyete hasret kalan yeşil-beyazlı takım, Play-Off’u da riske sokuyor
SPOR Haberi
Bodrum’da büyük üzüntü

Bodrum Söz/Bodrumspor, Lig Sonuncusuyla Bile: 0-0

Spor Toto 1’inci Lig’in 15’inci haftasında Bodrumspor ile Altaş Denizlispor 0-0 berabere kaldı. Bodrumspor lig sonuncusu karşısında oynadığı kötü oyunuyla yine puan kaybetti.

 

Spor Toto 1. Lig 15. hafta maçları kaldığı yerden devam ediyor. Ligin son sırasında yer alan Altaş Denizlispor evinde Bodrumspor’u konuk etti. Maç 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Liderliğe oynarken, ligin son sırasında yer alan Bodrumspor, Denizlispor karşısında 1 puan çıkarabildi. Denizlispor 6’ya çıkararak ligde 3. beraberliğini almış oldu. Bodrumspor ise 22 puanla 6. sırada yer alırken 2. haftada galibiyete hasret kaldı.
Denizlispor – Bodrumspor maç özeti ve Spor Toto 1. Lig puan durumu haberimizde.

Maçtan dakikalar
3. dakikada Üzeyir’in sol kanattan ortasında ceza sahası içinde Bahadır’ın bekletmeden vuruşunu kale çizgisinde duran Emre son anda uzaklaştırdı.
16. dakikada Özer’in penaltı noktasından şutunda top az farkla direğin yanından dışarı gitti.
30. dakikada rakibinden aldığı topla kaleci ile karşı karşıya kalan Mustafa’nın vuruşu üstten auta çıktı.
54. dakikada ceza sahası çizgisinde Recep’in vuruşunda topu kaleci parmaklarının ucuyla kornere gönderdi.

Stat: Denizli Atatürk
Hakemler: Adnan Deniz Kayatepe, Sezgin Çınar, Kemal Mavi

Altaş Denizlispor: Hüseyin Altıntaş, Muhammet Özkal, Hakan Çinemre, Gökhan Süzen, Emre Sağlık, Berkant Gündem (Dk. 46 Bekir Turaç Böke), Muhammed Gönülaçar, Mustafa Çeçenoğlu, Djedje, Ömer Şişmanoğlu, Özer Özdemir (Dk. 90+4 Schwechlen)

Bodrumspor: Sousa, Süleyman Özdamar, Yekta Kurtuluş (Dk. 65 Musah Mohammed), Omar İmeri (Dk. 80 Musa Caner Aktaş), Samet Yalçın (Dk. 81 Abdurrahman Canlı), Üzeyir Ergün, Onur Akbay, Celal Dumanlı (Dk. 65 Koray Kılınç), Bahadır Erol, Cenk Şen, Recep Aydın (Dk. 90+1 Mert Çayır)

Sarı kart: Dk. 40 Djedje (Altaş Denizlispor)

 

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir ise maçın her iki takım için gelip, gittiğini söyledi.

İki hafta sıkıntılı süreçten sonra oynayacakları maçın öneminin büyük olduğunu ifade eden Taşdemir, “Kazandığımız zaman tekrar eski havamızı yakalayacaktık ama oyun öyle bir oyun oldu ki bence iki tarafa da geldi, gitti maç. Maçın başında biz öne geçebilirdik. Daha sonra Denizlispor gol atabilirdi. Özellikle maçın keyifli olduğunu düşünüyorum. Çok duran bir oyun olmadı. Çok kazanmak istedik ama kazanamadık. Bir puanla yetiniyoruz. Özellikle iki hafta üst üste mağlup olduktan sonra aldığımız 1 puan en azından mağlubiyet serisini kırmamız bizim için iyiydi. Kalan dört maça odaklanacağız şimdi.” değerlendirmesinde bulundu.

Spor Toto 1. Lig'de ilk haftaları lider geçip, aylardır zirve yarışına ortak olduğu sezonda son 3 maçını kazanamayan Bodrumspor, Play-Off barajındaki yerini riske attı. Pendikspor ve Tuzlaspor mağlubiyetlerinin ardından deplasmanda sezon başından beri düşme hattında son sıraya demir atan Altaş Denizlispor'la Ege derbisinde 0-0 berabere kalan yeşil-beyazlı ekip, bu sezon ikinci kez üst üste 3 maçta galibiyete hasret kaldı.

Teknik direktör İsmet Taşdemir, kazanmak istedikleri bir sınavdan beraberlikle ayrıldıklarını belirtip, "Bizim içinde özellikle 2 hafta sıkıntılı süreçten sonra oynayacağımız maçın önemi büyüktü. Kazandığımız zaman tekrar eski havamızı yakalayacaktık ama oyun öyle bir oyun oldu ki bence iki tarafa da gelip gitti. Bir puan ile yetindik ama bir puan önemli. Özellikle 2 hafta üst üste mağlup olduktan sonra aldığımız bir puan en azından mağlubiyet serisini kırması için iyi oldu. Şimdi devrede kalan 4 maça odaklanacağız" dedi.

Yeniasır

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bodrum’da, büyük, üzüntü,
Yorumlar
Haber Yazılımı