Haber Detayı
05 Mayıs 2024 - Pazar 21:59
 
Bodrum’da kayboldular! “3-0”
Kocaelispor sezonun 33. maçında Bodrumspor ile deplasmanda karşılaştı. Mücadeleyi 3-0 kaybeden yeşil siyahlılar ayağına kadar gelen üçüncülük fırsatını yine kaçırdı. Her şey son hafta belli olacak.
- Haberi
Bodrum’da kayboldular! “3-0”

Bodrum Söz/ Teknik Direktör Mustafa Gürsel, kadroda değişikliğe gitmedi. Bu kadro tartışma yarattı. Kalede Gökhan, savunmada Oğuz, Duhan, Burak Öksüz, Yusuf Abdioğlu, önlerinde Emir ve Yusuf Cihat Çelik, kanatlarda Beridze ve Candeias, forvete yakın bölgede Amaral, ileride ise Ramil Şeydayev 11’i ile sahadaki yerini aldı

REZALET ÖTESİ İLK YARI!

Kocaelispor ilk yarıda berbat bir oyun ortaya koydu. Bodrum, Kocaelispor’u uyutarak oynadı, yeşil siyahlılar buna avlandı. Kocaelispor, Çorum’da olduğu gibi erken bir golle geriye düştü. Emir’in orta sahada yaptığı basit top kaybının ardından Bodrum ekibi Üzeyir ile geldi. Bu futbolcunun ortasında Kenan Özer kafayı vurdu ve Gökhan’ın sağından topu ağlara gönderdi. “1-0”

NELER YAPTIĞIMIZIN FARKINDA DEĞİLDİK

13’te Kullanılan köşe vuruşunda Emir topa kafa ile vurdu, top soldan dışarıya çıktı. 14’te Bodrum Gökdeniz ile gole yaklaştı. Cenk Şen’in pasında Gökdeniz sol çaprazdan kaleye topu gönderdi, top sol kale direğinin dibinden dışarıya çıktı. 18’de Bodrum ekibinde Kenan’ın şutunda top üstten az farkla dışarıya çıktı. 22’de Bodrum ekibinde Süleyman topu kaybetti, Beridze’nin pasında Ramil son çizgiye indi, müsait pozisyonda pasında Bodrum savunması topu uzaklaştırdı.

GÖKDENİZ KAÇIRDIKÇA KAÇIRDI

24’te Savunma arkasına koşu yapan Oğuz Ceyhan sağ çaprazdan kaleye sokuldu, şutunda top direkten döndü ancak pozisyon ofsayt gerekçesi ile gol değeri kazanmadı. 26’da Gökdeniz’in sol çaprazdan çektiği şutta top Gökhan’da kaldı. 1 dakika sonra Mosah Mouhamed’in sert pasında Burak topu uzaklaştırdı. 33’te Kenan’ın pasında Üzeyir kaleyi yokladı, top kaleci Gökhan’da kaldı. 35’te Savunmadan Samet ile gönderilen uzun topu alan Gökdeniz ceza sahasına kadar topu sürdü, müsait durumda Gökdeniz’in çektiği şutta top üstten dışarıya çıktı.

BURAK ÖKSÜZ NE YAPTIN!

39’da Bodrum farkı 2’ye çıkardı… Burak topu kaybetti, Gökdeniz, Samet’e pas verdi, Samet ceza sahasına kadar topla sokuldu ve Gökhan’ın sağından topu ağlara gönderdi. “2-0” 41’de Bodrum gole yine yaklaştı… Gökdeniz’den pası alan Kenan’ın şutunda top üstten dışarıya çıktı. 43’te Bodrum, Gökdeniz ile mutlak bir gol kaçırdı… Tek pas sonrası Gökdeniz topla buluştu ve Gökhan ile karşı karşıya kaldı. Gökdeniz’in plase vuruşunda top sağdan dışarıya çıktı.

HİÇBİR ŞEY YAPAMADILAR

46’da Yusuf Cihat’ın pasında Atila ceza sahasına kaçtı, pasını verdi ancak Burak Çoban araya girdi. Atila topu dürtmek yerine birde Beridze’yi düşünebilse fark 1’e inecekti. Amaral’ın kullandığı köşe vuruşunda Musa Muhammed’in ters vuruşunda top kornere çıktı. 50’de Amaral’ın ceza sahası içindeki şutu etkili olmadı. 60’da Candeias’ın sağdan ortasında Beridze ceza sahası içinde yere kaldı. VAR’da incelenen pozisyona devam kararı verildi.

BODRUM GERİ ADIM ATMADI

61’de Bodrum yine gol kaçıran taraf oldu. Sağdan yapılan orta Musa Muhammed kafayı vurdu, Gökhan son anda topu kornere gönderdi. 66’da Bodrum farkı 3’e çıkardı. Sağdan Üzeyir’in pasında top Musa Muhammed’e geldi, bu futbolcunun şutunda top soldan ağlara gitti. “3-0” 71’de Yusuf Cihat’in pasında savunma arasına koşu yapan Davit sol ayağı ile kaleye gönderdiği topu ağlara gönderdi ancak pozisyon VAR’dan ofsayt gerekçesi ile gol değeri kazanmadı. Kalan sürede başka gol olmadı ve Kocaelispor, Bodrum’dan ağır bir yenilgi ile döndü.

https://www.noktagazetesi.com.tr/

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bodrum’da, kayboldular!, “3-0”,
Yorumlar
Haber Yazılımı