Haber Detayı
30 Mayıs 2024 - Perşembe 09:37
 
Bodrum'da nefesler tutuldu: Süper Lige kim çıkacak!
Trendyol Play-Off Final Maçı bu akşam Saat 20:00’da Yeni Adana Stadyumu'nda Sakaryaspor ile Bodrumspor arasında oynanacak. Mücadelede Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Maçı kazanan takım Süper Lige çıkacak.
- Haberi
Bodrum'da nefesler tutuldu: Süper Lige kim çıkacak!

Bodrum Söz/ Trendyol 1. Ligde Eyüpspor ve Göztepe’nin ardından Süper Lige çıkacak olan 3. ve son takım bu akşam Adana’da belli olacak. Ligi üçüncü bitiren ve direk Play-Off finaline kalan Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yönetimindeki Sakaryaspor ile önce Bolu’yu, son olarak Çorum FK’yı saf dışı bırakan  İsmet Taşdemir yönetimindeki Bodrum FK bu akşam Süper Lig’e çıkmak için karşı karşıya gelecek. Play-Off Final Maçı bu akşam Saat 20:00’da Yeni Adana Stadyumu'nda başlayacak.

Final maçını Bitigen yönetecek

Sakaryaspor A.Ş. ile Bodrum FK arasında oynanacak olan Trendyol 1. Lig Play-Off Final müsabakasının hakemleri belli oldu. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın olacak.

Nurullah PALA-Muhammet TARHAN PUSULA Gazetesi

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bodrum'da, nefesler, tutuldu:, Süper, Lige, kim, çıkacak!,
Yorumlar
Haber Yazılımı