Haber Detayı
20 Mart 2020 - Cuma 16:43
 
Bodrum'da yaşlılarla gelen tehlike
Bodrum'da 'Evde kalın' uyarılarına rağmen özellikle yaşlıların sokağa çıkıp dolmuş ve otobüslerle muhtelif mahallelere seyahat ederek tehlike saçıyorlar.Risk gurubundaki 65 yaş grubunun merkezlere gitmesinin engellenmesi istendi.
BODRUM Haberi
Bodrum'da yaşlılarla gelen tehlike

Bodrum Söz/ Çin’den başlayarak tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüse karşı Türkiye’de de bir dizi önlemler alınmaya devam ediyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeyle vatandaşların bir arada toplanabileceği bazı işyerlerinin faaliyetlerine geçici süreliğine ara verilirken özellikle yapılan uyaralarda mümkün olduğunca evde kalınması tavsiye ediliyor.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın, evde kalın çağrıları karşılık bulmadı. Otobüste, dolmuşta, alışveriş merkezlerinde, caddelerde ve sokaklarda çok sayıda yaşlının bulunması halkı tedirgin ediyor. Vatandaşlar, yaşlıların dışarıya çıkmasının engelenmesini istediler. Yetkilileri görev çağırdılar. İlk edapta da 65 yaş üzeri yaşlıların otobüz ve dolmuşlarda ücretsiz seyhatinin engelenmesi istendi. 


 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bodrum'da, yaşlılarla, gelen, tehlike,
Yorumlar
Haber Yazılımı