Haber Detayı
29 Temmuz 2020 - Çarşamba 11:59
 
Bodrum esnafı bitmeyen çalışmaya isyan etti
Bodrum marinada 1 Mayıs’ta tamamlanması planlanan çalışma hâlâ bitmedi; hem esnaf, hem de marinadaki yatlar eletriksiz ve susuz kaldı. Esnaf, “Verilen sözler tutulsun, işimizi yapmak istiyoruz” diyor
BODRUM Haberi
Bodrum esnafı bitmeyen çalışmaya isyan etti

Erzurum Güncel- AYLARDIR MARİNADA ELEKTRİK-SU YOK BİTSİN BU ÇİLE

Yaz Bodrum'da devam ederken, marinada altı aydır bitmek bilmeyen çalışma, herkesi çileden çıkardı. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan tadilatın normal şartlarda 1 Mayıs'ta bitmesi gerekiyordu. Ancak Temmuz olmasına rağmen hâlâ tamamlanmadı. Hem esnaf, hem de marinadaki binden fazla tekne ve özel yat, bu çalışma yüzünden elektriksiz ve susuz kaldı. Geçtiğimiz günlerde elektrik verilse de esnaf hâlâ dertli: "Bodrum bomboş, yüz bin araç girdiğini söylüyorlar, yalan haber. Kasım ayından beri burada tekneler yatıyor. Elektrik yok, su yok. Burada binlerce tekne var. Bir teknede en az üç kişi çalışıyor. 7-8 aydır kimse kontağını çalıştıramıyor. Teknelerin atıkları aylarca boşaltılmıyor, herkes çaresiz."

'İLK MÜTEAHHİT KAÇTI GİTTİ'
Çalışmayı ilk başlatan müteahhidin kaçtığını belirten esnaf, "Şimdi başka biri yapıyor, ne zaman bitirecek diye bekliyoruz. Müşteriler çukur yüzünden teknelere binmek istemiyor, şu sözler tutulsa da işimizi yapsak" diyor.

 

SABAH
Kaynak: Editör:
Etiketler: Bodrum, esnafı, bitmeyen, çalışmaya, isyan, etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı