Haber Detayı
04 Eylül 2024 - Çarşamba 15:39
 
Bodrum FK transfere doymuyor
Yeşil-beyazlılar, savunma takviyesi için yönünü bu kez Yunanistan’a çevirdi. Muğla ekibi, son olarak Anorthosis forması giyen Senegalli sağ bek MoussaWague için devreye girdi Boşta olan futbolcu ikna edilecek.
SPOR Haberi
Bodrum FK transfere doymuyor

Bodrum Söz/ Trendyol Süper Lig'de alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Bodrum FK, yeni bir hamlesi için kolları sıvadı. Yeşil-beyazlı ekip, son olarak Yunanistan'da Anorthosis forması giyen 25 yaşındaki Senegalli sağ bek MoussaWague'yi gündemine aldı. Kadrosuna son olarak golcü TaulantSeferi'yi kazandıran Muğla ekibi savunma hattını da güçlendirmek için bonservisi elinde olan genç defansa yöneldi. Şu an boşta olan Wague'yi takıma kazandırmak için girişimlerde bulunacak kurmaylar, oyuncu ile temasa geçmek için hazırlık yapıyor.

Sol bek ve orta sahada oynayabilen Wague'nin çok yönlü bir oyun anlayışına sahip olması nedeniyle teknik direktör İsmet Taşdemir'in oyuncuyu istediği kaydedildi. Profesyonel kariyerine AspireFD'de başlayan Wague, Anorthosis'in yanı sıra Eupen, Barcelona B ve A takımında forma giyerken, Nice PAOK, HNK Gorica formalarını da terletti. Yeşil-beyazlı yönetim, oyuncunun transferinde vakit kaybetmek istemiyor.

Bodrum Futbol Kulübü'nde 6 oyuncu milli takımlarına davet edildi. Yeşil-beyazlılarda FredyRiberio (Angola), ZdravkoDimitrov (Bulgaristan), George Puşcaş (Romanya), son transfer olarak kadroya katılıp henüz yeşilbeyazlı formayı giymeyen Taulant Seferi (Kuzey Makedonya), genç yerli futbolculardan Yusuf Sertkaya (U20 Milli Takımı) ile Enes Öğrüce (U18 Milli Takımı) milli takımlara çağırıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bodrum, FK, transfere, doymuyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı