Haber Detayı
17 Mart 2024 - Pazar 15:12
 
Bodrum’un en büyük sorunu içme suyu sorunu
BTP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Öznur Atayeter, “Bodrum'da su kesintilerinden insanlar İllallah etmiş durumda. Şimdi baktığınızda bunun altyapısını yapmak belediyeye düşer” dedi.
- Haberi
Bodrum’un en büyük sorunu içme suyu sorunu

Bodrum Söz/ Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Öznur Atayeter kentin en büyük sorununun içme suyu sorunu olduğunu söyledi.

www. yenimesaj.com.tr'ye açıklama yapan Atayeter şunları söyledi;

"Muğla'nın en büyük sorunlarından bir tanesi bazı ilçelerdeki su sorunu. Kentimizde altyapı yetersizliği ve su problemimiz var bizim. İnsanın en hayati, en birincil önceliği temiz su ihtiyacı olduğunu düşünecek olursak Bodrum'da su kesintilerinden insanlar İllallah etmiş durumda. Şimdi baktığınızda bunun altyapısını yapmak belediyeye düşer. 

Bodrum'da yine turizm sezonu vardır, belli aralıklarda turizm sezonu başlar inşaat sezonu biter ama hafriyat araçları o sezonda da devam ediyor ve doğal olarak yollarını bozuyor. Yolları bozulan bir Bodrum'da hareket etmek imkansız. Yaz aylarında Bodrum'un nüfusu neredeyse 10 misli artıyor. Bodrum gibi bir ilçeye o yollar yakışmıyor. İlçe içindeki yollardan bahsediyorum karayollarına bağlı olan yolları anlatmıyorum ama baktığınızda bu yolları düzeltmek de belediyenin görevi. Bu zamana kadar neredeydiniz, niye yapmadınız? Neden Bodrum'dan örnek veriyorum; Bodrum eski belediye başkanı bugün Muğla'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı da ondan. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum; Bodrum'a ne yaptınız da Büyükşehir'e yapmayı vaat ediyorsunuz?

Bodrumlular sizden memnun değil gerçek bu. Nedenini de söyleyeceğim; bir ön seçim yapılması vaat edildi Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Muğla genelinde,  hem ilçelerde hem ilde seçimde çıkacak olan isimler aday olacaktı ama yapılmadı ve ne hikmetse Bodrum'da başarısızlık göstermiş olan bir adayı getirip Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ilan ettiler. Derdiniz eğer AK Parti'ye bu Muğla'yı teslim etmekse hiç boşuna niye bu kadar zahmete giriyorsunuz ki deyin ki 'biz AK Parti adayını destekliyoruz, istenmeyen bir adayı da laf olsun diye listede adı görünsün diye koyduk' deyin."

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bodrum’un, en, büyük, sorunu, içme, suyu, sorunu,
Yorumlar
Haber Yazılımı