Haber Detayı
22 Mart 2024 - Cuma 11:54
 
Bodrum yaraları saracak
Birinci Lig’de son 4 maçta 2 yenilgi ve 2 beraberlikle sadece 2 puan alabilen yeşil-beyazlılar milli arayı iyi değerlendirecek.
SPOR Haberi
Bodrum yaraları saracak

Bodrum Söz/ Trendyol 1. Lig'de son 4 maçında Çorum FK ve Eyüpspor maçlarını kaybedip, Bandırmaspor ve Boluspor'la berabere kalan Bodrum FK, milli arada yaralarını saracak. Bu sezon ilk kez 4 maç üst üste kazanamama serisine giren yeşil-beyazlılar, direkt Süper Lig'e yükselme yolunda ağır darbe yedi. Lider Eyüpspor'un 20, 2'nci basamaktaki Göztepe'nin 12 puan gerisine düşen Bodrum FK, araya 44 puanla 6'ncı durumda girdi.

PLAY-OFF DA TEHLİKEDE

Sıralamada 8'inci basamakta yer alan Bandırmaspor'un 3, 9'uncu Gençlerbirliği'nin ise 4 puan önünde yer alan Bodrum FK, Play-Off yarışında da riske girmiş oldu. Verilen arada takımı toparlamaya çalışacak teknik direktör İsmet Taşdemir'in yoğun bir program hazırladığı kaydedildi. Kalan 7 maçta hedefe ulaşmaya çalışacak Bodrum FK, bu periyotta Manisa FK (D), Ankara Keçiörengücü, Adanaspor (D), Şanlıurfaspor, Tuzlaspor (D), Kocaelispor ve Göztepe (D) ile karşı karşıya gelecek.

Yeni Asır

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bodrum, yaraları, saracak,
Yorumlar
Haber Yazılımı