Haber Detayı
26 Şubat 2020 - Çarşamba 11:04
 
Canan Karatay coronavirüse karşı önerdi... Satışları patladı
Canan Karatay coronavirüse karşı bağışıklık sistemini güçlendirdiğini de söylerek kelle paça içilmesini önermişti. Canan Karatay'ın önerisinin ardından Gaziantep'te kelle paça çorbasına ilgi arttı.
YAŞAM Haberi
Canan Karatay coronavirüse karşı önerdi... Satışları patladı

Bodrum Söz/ lk kez Çin'in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve daha sonra binlerce kişinin ölümüne neden olan coronavirüse karşı dünya genelinde önlemler alınıyor. Prof. Dr. Canan Karatay'ın "Coronavirüsüten korunmak için mutlaka kelle paça için" açıklamasının ardından kelle paça tüketiminde artış yaşandı.

Görüntünün olası içeriği: yiyecek, şunu diyen bir yazı 'nazikana HERGÜN HAKİKİ KELEPAÇA Nazik Ana Ev Yemekleri Cevat Şakir Caddesi Eski Hükümet Sok. No:5 BODRUM/MUĞLA 0252 313 18 91'

"GRİBE KARŞI DİRENÇ SAĞLIYOR"

Kelle paçanın hastalıklara karşı tüketilmesi gerektiğini ifade eden lokantacı Hikmet Bektaş, “Paça, kuzu kellesini haşlayıp, on saat kaynattıktan sonra yapılıyor. Bütün hastalıklara gribe, virüslere karşı direnç sağlıyor. Biz kelle paçayı acılı ve sarımsaklı şekilde yapıyoruz. 

Şehir dışından, çevre illerden gelerek paça yiyorlar. Coronavirüse karşı paça tercih ediliyor. Canan Karatay hocamız da söyledi. Biz de onun bu açıklamasına katılıyoruz. Açıklamanın ardından talep artmış durumda” diye konuştu.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Canan, Karatay, coronavirüse, karşı, önerdi..., Satışları, patladı, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı