Haber Detayı
14 Ocak 2023 - Cumartesi 15:04
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Muğla’da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan'dan 'Alkış' polemiği ile ilgili ilk yorum da geldi. Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçtiğimiz hafta ordumuzun komutanları ile birlikte yaşadığımız sevince tahammül edemediklerini gördük." dedi. Geçtiğimiz günlerde Erdoğan'ın konuşması sırasında TSK'nın komuta kademesinin görüntülerine Kılıçdaroğlu'ndan tepki gelmişti.
MUĞLA Haberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

Bodrum Söz/ Muğla'daki toplu açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz günlerde yaşanan 'alkış' polemiği ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da ilk yorum geldi. Erdoğan konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi

 

Marmaris ziyaretlerimiz dışında epeydir Muğla'yla hasret giderememiştik. Sizleri özlemiştik. Sizlerle özlem gidermeye ve eser ve hizmetlerin açılışını gerçekleştirmek için geldik. Bugün Muğla bir başka. Eser ve hizmet siyasetimizin en güzel örneklerini Muğla'da görmek mümkündür. Demokrasi ve kalkınma hamlelerimizle ülkemizi hak ettiği seviyeye çıkarmanın ilk adımını attığımızı görüyorum. Dünyanın geçmeye hazırlandığı yeni yönetim ve ekonomi sisteminin adımını attık. Yönümüzü geleceğe dönmüş durumdayız. 2023 hedeflerimizi ilk açıkladığımızda zihinlerini faşizm kapanına hapsedenler bizi küçümsemiş hafife almışlardı. Her yatırım için yapamazsınız diyerek bizi engellemeye çalıştılar. Hiç kulak asmadık. Bizim baktığımız tek yer milletimizin ihtiyaçlarıdır. Terör örgütlerinden, darbecilere kadar istikbalimize göz dikenlerin hakkından geldik.

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKi!

Geçtiğimiz günlerde TSK'nın gücüne güç katacak projemizin açılışında yaşadığımız sevince tahammül edemediler. Bay Kemal Sakarya Arifiye'de bu ordunun başkomutanı olarak Erdoğan ne yaptı. Fırtına obüslerinin teslim törenini yaptı. Sizin aklınızda böyle bir şey var mı ya. Bay Kemal, sen bu teröristlerle dirsek dirsek dolaştın. Cezaevinde teröristleri nasıl çıkaracağım diye bakıyor. 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan bu Demirtaş değil miydi? Hak ve özgürlük denilince biz milletimizle el ele olmayı anlarız. Kan emicilere asla fırsat vermeyiz. Bu zihniyet yapmadığını bırakmadı, kahraman ordumuzu hedef aldılar.

6'LI MASAYA TEPKİ

Aynı kafayla yeni oyunlar peşinde koşuyorlar. Bir masa kurmuşlar. Etrafındaki herkesten başka ses çıkıyor. Ya bunlar anayasayı da okumamışlar. Sen daha seçilmemişsin, nasıl oluyor da hemen seçime gidiyoruz diyorsun. Ah, ah... Bunların Allah bir dediğine inanın başka bir şeyine inanmayın. Çünkü Allah bir. Masanın altında sakladıkları ortakları ayrı telden çalıyor. Şımarmalarından yanlarına varılmıyor. Çünkü bunlar sadece zarar dostudur.  

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı, Erdoğan'dan, önemli, açıklamalar!,
Yorumlar
Haber Yazılımı