Haber Detayı
24 Şubat 2019 - Pazar 10:54
 
Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar? Doğu Ekspresi yolculuğu kaç saat sürüyor?
Kış mevsiminin gelmesi ve karlı havanının yüzünü göstermesiyle birlikte yürüyüş ve dağcılık grupları, fotoğraf sanatçıları ve üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği, Ankara ile Kars arasında sefer yapan Doğu Ekspresi'ne olan talep artmaya başladı. Başkent Ankara'dan başlayan ve Kars'ta son bulan Türkiye'nin en eski hatlarından Doğu Ekspresi ile yolculuk, bu yıl da ilgi çekmeye devam ediyor. Bu masalsı yolculuğa katılmak isteyen vatandaşlar Doğu Ekspresi bilet fiyatlarını ve Doğu Ekspresi yolculuğunun kaç saat sürdüğünü merak ediyor.
TURİZM Haberi
Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar? Doğu Ekspresi yolculuğu kaç saat sürüyor?

Bodrum Söz/ Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık AŞ'nin en uzun rotalarından Ankara-Kars arasında Doğu Ekspresi ile saatler süren yolculuk, son yılların en özel tatil ve seyahat rotaları arasında yer alıyor. Bu özel rotada yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistler de seyahat ediyor. Günde 1 kez yapılan seferlere katılan vatandaşlar, yolculuk boyunca eğlenceli ve unutulmaz dakikalar yaşıyor. Tren seferi sırasında eşsiz manzaralara da şahitlik etmenin ayrıcalığını yaşayan vatandaşlar bir yandan da uçak ve otobüse göre daha uygun maliyetle yolculuk yapma imkanına sahip oluyor.

BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Özellikle sosyal medyada ilgi odağında olan Doğu Ekspresi ile kışın başkentten Kars'a gelen yürüyüş ve dağcılık grupları, fotoğraf sanatçıları ve üniversite öğrencilerince tercih ediliyor. Türkiye'nin en uzun tren seferlerinden birini yapan Doğu Ekspresi, Ankara'dan başladığı yolculuğunu Kars'ta tamamlıyor. Doğu Ekspresi hizmeti, 48 lira ile 188 lira arasında değişen fiyatlarda 'masalsı' bir gezi deneyimi sunuyor.

Hürriyet

Kaynak: Editör:
Etiketler: Doğu, Ekspresi, bilet, fiyatları, ne, kadar?, Doğu, Ekspresi, yolculuğu, kaç, saat, sürüyor?,
Yorumlar
Haber Yazılımı