Haber Detayı
23 Haziran 2019 - Pazar 23:18
 
Ekrem İmamoğlu'ndan zafer konuşması
23 Haziran İstanbul seçiminde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde zafer konuşması yaptı. İmamoğlu, "Ben bu şehrin insanlarına sesleniyorum; Ben bir projeyim. Ben Türkiye Cumhuriyeti'nin, Atatürk Cumhuriyeti'nin projesiyim. Siyaseti ahlakla buluşturacağız" dedi.
BELEDİYELER Haberi
Ekrem İmamoğlu'ndan zafer konuşması

Bodrum Söz/ İşte İmamoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar;

İyi akşamlar İstanbul, iyi akşamlar Beylikdüzü. Sizden bir şey istiyorum; yanınızdaki hemşehrinizle elinizi tutarak ayağa kaldırın, hep berabere el ele. Barışmaya geldi, buluşmaya geldik, uzlaşmaya geldik, konuşmaya geldik. Birbirimizi sevmeye geldik, İstanbul! Sevgi kazanacak demiştim, ne mutlu bana ki sevgi kazandı, sevgi.


"GELECEĞİ İNŞA EDECEĞİZ"Ben, benim insanımı çok seviyorum. Kim olduğunun önemi yok, etnik kökeni yok, insan var insan. Biz insana saygıyla, inanca saygıyla, bu şehrin çocukları için, biz bu şehrin enerjisi, gençleri için, biz bu şehrin vicdanı kadınları için, biz bu şehrin beyefendileri için kısacası herkes için geldik. Yıkın bütün önyargıları, yıkın!

Biz bu şehirde demokrasiyi, adaleti inşa edeceğiz. Biz bu güzel şehirde, size söz veriyorum, geleceği inşa edeceğiz. Biz bu şehirde maneviyatını bilen, maneviyatına sahip çıkan, vatanın bölünmez bütünlüğünü her yerde savunan, her yerde tam bağımsız Türkiye diyen, biz aynı zamanda gelecek için fikri hür nesiller yetiştireceğiz. Biz size söz veriyoruz; ne sizi aldatacağız, ne de aldanacağız.

"ATATÜRK CUMHURİYETİ'NİN PROJESİYİM"

Hepinize, hepinizin huzurunda İstanbullu hemşehrilerime şunu söyleyeceğim; Ben bu şehrin insanlarına sesleniyorum; Ben bir projeyim. Ben Türkiye Cumhuriyeti'nin, Atatürk Cumhuriyeti'nin projesiyim. Siyaseti ahlakla buluşturacağız.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ekrem, İmamoğlu'ndan, zafer, konuşması,
Yorumlar
Haber Yazılımı