Haber Detayı
23 Şubat 2019 - Cumartesi 09:34
 
Erdoğan Bodrum'dan seslendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Muğla'nın Bodrum ilçesinde açıklamalarda bulundu. "Bodrum biliyorum ki çok çile çekti, çok sıkıntılar yaşadı" diyen Erdoğan, "Bunu tersine çevirmek için şunu özellikle söylemek istiyorum ki Bodrum'a eser yakışır. Bodrum'a hizmet, gönül belediyeciliği yakışır" diye konuştu
BODRUM Haberi
Erdoğan Bodrum'dan seslendi

Bodrum Ses/ Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "'Şimdi gene kuyruklar var' diyorlar. Bay Kemal, bizim kuyruklar yokluk kuyruğu değil, bizimki varlık kuyruğu. Çünkü vatandaşımıza ekonomik suikast yapmak istediler. Siz mi yapmak istiyorsunuz, biz de hemen tanzim satışlarını kurduk. Bizimle anlaşan belediyelere dağıtımını başlattık. Fiyatlar bir anda yarı yarıya indi." dedi.

Erdoğan, partisinin Bodrum Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, Çırkan Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda toplanan vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlere bugün bir sürpriz yapmış olduk. Zira programımız Muğla merkez, ardından Fethiye idi. Muğla'da, Tahir Bey'e dedim ki 'Bir Marmaris'e belki de size'... Ama sonradan düşündüm hem Marmaris hem burası zor olacak. Hiç olmazsa Bodrum'u bu vesileyle çıkaralım dedik. Buraya geldik." diye konuştu.

Bodrum'un çok çile çektiğini, sıkıntılar yaşadığını, afetlerden afetlere geçtiğini belirten Erdoğan, "Bu yıl Bodrum, maalesef bir garip oldu. Yaz nüfusu iki buçuk milyonu bulan bir Bodrum'a bu, hizmet değildi. Bunu tersine artık çevirmemiz gerekiyor. Bunu tersine çevirmek için, Bodrum'a eser, hizmet, gönül belediyeciliği yakışır. Belediyecilik gönül, aşk işidir. Belediyecilik, dertli insanların işidir." ifadesini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Erdoğan, Bodrum'dan, seslendi,
Yorumlar
Haber Yazılımı