Haber Detayı
24 Ekim 2020 - Cumartesi 11:35
 
Erkekler dikkat! Bodrum'da dolandırıyor..
Kendisini Müzik öğretmeni Pınar, olarak tanıtan ve arkadaşlık siteleri üzerinde Bodrum'da erkekleri dolandıran kadın listesine her gün yeni bir kurban ekliyor.
- Haberi
Erkekler dikkat! Bodrum'da dolandırıyor..

Bodrum Söz/ Arkadaşlık sitesi Siberalem.com 'da hesap açarak erkek avına çıkan ve kendisini müzik öğretmeni Pınar olarak tanıtan kadın, erkekleri çarpmaya devam ediyor.

Son olarak Müzik öğretmeni Pınar'ın kurbanı olan ve isminin açıklanmamasını isteyen bir kişi başından geçen dolandırıcılık olayın şöyle anlattı:

"Benimle önce arkadaşlık sitesi siberalem üzerinden diyaloga geçti. Sonrası ise telefonla diyalogunu sürdürdü. Kısa bir süre sonra buluşmak istedi. Buluştuk, bir yerle gidip yemek yedik. Sonrasında bana yüklü alışveriş yaptırdı. Sanki konuşmalarıyla beni hipnoz etmişti. Yok diyemiyordum. Hatta bankamatik'e gittik, Allahtan hesabım müsait değildi. Yoksa nakip parada verecektim."

Alışveriş yaptıktan sonra, kuzeniyle altlı üstlü oturduğunu belirten Pınar'ın, "Kuzenim psikopat" diyerek gözünü korkuttuğunu belirten mağdur, "Daha sonra istersen sen senin evine git. Ben bir eve uğrayıp geleyim. Seni arar konum isterim, diyerek ayrıldı. Daha sonra ise irtibatını kesti" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Erkekler, dikkat!, Bodrum'da, dolandırıyor..,
Yorumlar
Haber Yazılımı