Haber Detayı
14 Aralık 2023 - Perşembe 11:36
 
İddia: Adana’da AKP, Muğla’da MHP Desteklenecek
AKP ve MHP'nin 30 büyükşehirde ortak aday ile yerel seçime girecek. Kulis bilgilerine göre daha önce MHP'ye verilen Adana'nın AKP'ye bırakıldığı ileri sürüldü. Muğla'da ise MHP'li adayın desteklenmesi kararı alındı.
- Haberi
İddia: Adana’da AKP, Muğla’da MHP Desteklenecek

Bodrum Söz/ Yerel seçimler yaklaşıyor, partilerin adayları yavaş yavaş belli oluyor. Cumhuriyet’ten Selda Güneysu’nun haberine göre, AKP ve MHP'nin yerel seçimlerde büyükşehir seçenekleri değişti.

İddiaya göre AKP ve MHP yaptığı görüşmelerde 2019'da MHP'ye bırakılan Adana'nın 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AKP'ye bırakılacak.

erdogan-bahceli-1998452.jpg

ADANA AKP'YE BIRAKILACAK, MUĞLA MHP'YE

AKP’nin görüşmelerde 'yapılan anketlerde MHP’nin aday göstermesi halinde, Adana’nın kaybedilme riskinin bulunduğunu' ilettiği, bunun üzerine de iki parti arasında “Adana’nın AKP’ye bırakılması, Muğla Büyükşehir Belediyesi için de MHP’li bir adayın desteklenmesi kararının alındığı” ifade ediliyor.

AKP’nin, görüşmelerde “yapılan anketlerde MHP’nin aday göstermesi halinde, Adana’nın kaybedilme riskinin bulunduğunu” ilettiği, bunun üzerine de iki parti arasında “Adana’nın AKP’ye bırakılması, Muğla Büyükşehir Belediyesi için de MHP’li bir adayın desteklenmesi kararının alındığı” ifade ediliyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İddia:, Adana’da, AKP,, Muğla’da, MHP, Desteklenecek,
Yorumlar
Haber Yazılımı