Haber Detayı
13 Mayıs 2019 - Pazartesi 09:21
 
İmamoğlu'ndan Yıldırım'a "Çünkü çaldılar" tepkisi
Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım'ın, seçimlerin neden iptal olduğunu soran bir vatandaşa 'Çünkü çaldılar' diye yanıt vermesine tepki gösterdi. İmamoğlu Twitter'da paylaştığı videoda, "Şu mübarek Ramazan ayında bile yalanla ve iftirayla konuşanları Allah’a havale ediyorum. Bakan olursun, Başbakan olursun, TBMM Başkanı olursun ama ..." dedi.
SİYASET Haberi
İmamoğlu'ndan Yıldırım'a

Bodrum Söz/ CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, önceki gün bir vatandaşın, "Seçim neden iptal edildi?" şeklindeki sorusuna AK Parti İBB Başkan adayı Binali Yıldırım'ın "Çok basit, çünkü çaldılar" şeklinde yanıt vermesine, sahur vakti evinin mutfağında çektiği videoyla tepki gösterdi.


Gerçekten canım çok sıkkın. Rakibime soruyorlar, ‘Seçim niye iptal edildi’ diye, ‘Çaldılar’ diyor. Daha korkuncu ne biliyor musunuz, 3-4 yaşındaki çocuklara ‘çaldılar’ dedirterek kampanya yapıyorlar, o günahsız, pırıl pırıl çocuklara. Ben size bir şey söyleyeyim mi? Başkanlık ne ki, ben her şeyden önce 3 çocuk babasıyım. Sakın o çocukları kirletmeyin! Üzülüyorum, çok üzülüyorum, yazıklar olsun! Ve hepinizi Allah’a havale ediyorum. Şu Ramazan ayında yalanla, iftirayla konuşuyorsunuz ya hepinizi Allah’a havale ediyorum. Başkan olursun, Bakan olursun Meclis Başkanı olursun ama… Neyse. Babamın güzel bir lafı vardır, ‘Doğruluk ve dürüstlük, insanı mutlu eder’, inşallah siz de bir gün mutlu olursunuz.Evinin mutfağında çekitiği videoya, “Sahurda konuşmak pek adetim değil” diyerek başlayan İmamoğlu şunları söyledi:

 
Yerleştirilmiş video
 

Şu mübarek Ramazan ayında bile yalanla ve iftirayla konuşanları Allah’a havale ediyorum. Bakan olursun, Başbakan olursun, TBMM Başkanı olursun ama ...

 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: İmamoğlu'ndan, Yıldırım'a, "Çünkü, çaldılar", tepkisi,
Yorumlar
Haber Yazılımı