Haber Detayı
02 Aralık 2018 - Pazar 16:53
 
İşte Bodrum'un muhtemel başkanı:
Bodrum'un muhtemel Belediye Başkan adayı Cumhur Güven Taşbaşı’nın üyelik başvurusunu kabul edildi. Parti rozetlerini CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon taktı.
SİYASET Haberi
İşte Bodrum'un muhtemel başkanı:

Bodrum Söz/ Eski Bodrum Kaymakamı, İstanbul Vali Yardımcısı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü ve İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri görevlerinin ardından son olarak İzmir Vali Yardımcılığından emekli olup ayrılan Cumhur Güven Taşbaşı’nın yanı sıra Gündoğan Mahalle Muhtarı Ali İneci ve Gündoğanspor Başkanı Hasan Hüseyin Tepe, CHP’ye üye oldu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığında gerçekleşen rozet takma törenine, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni üyelerinden Cumhur Güven Taşbaşı, kendisinin bir Bodrum sevdalısı olduğunu belirterek, “Bodrum Kaymakamlığı görevimin ardından Türkiye’nin birçok yerinde görev yapmaya devam ettim. Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü, İstanbul Vali Yardımcılığı gibi görevler de nasip oldu ve son olarak İzmir Vali Yardımcılığının ardından emekli olarak sevdamız olan Bodrumumuza tekrar geri geldik. Ben Bodrum’u çok seviyorum, evim burada ve sürekli Bodrum’a gelip gidiyorum. Son yıllarda Türkiye’de özellikle Cumhuriyetin kazanımlarının sürekli olarak kaybedilmeye başlanması, benim siyasete girmem için önemli bir etken oldu. Parti üyeliğimin herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

İzmir Vali Yardımcılığından emekli olup ayrılan Cumhur Güven Taşbaşı’nın CHP Bodrum Belediye Başkan aday adayı olması bekleniliyor. 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İşte, Bodrum'un, muhtemel, başkanı:, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı