Haber Detayı
10 Haziran 2019 - Pazartesi 12:02
 
İzlanda'da yaşananlara Türkiye'den peş peşe sert tepki!
A Milli Takımımıza İzlanda'da pasaport zorluğu çıkarılması olayıyla ilgili olarak Türkiye'den peş peşe sert açıklamalar geldi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve CHP İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu İzlanda'da yaşananlara çok sert tepki gösterdi. Öte yandan Türkiye, A Milli Futbol Takımı'nın Keflavik Havalimanı'nda maruz kaldığı muamele nedeniyle İzlanda'ya durumu kınayan nota verdi.
SPOR Haberi
İzlanda'da yaşananlara Türkiye'den peş peşe sert tepki!

Bodrum Söz/ Çavuşoğlu, A Milli Futbol Takımının İzlanda'da havaalanında pasaport kontrolünde bekletilmesi ve detaylı aranmasına ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Mevlüt Çavuşoğlu, "Milli takımımızın İzlanda havaalanında maruz kaldığı muamele diplomatik teamüller bakımından da insani bakımdan da kabul edilemez. Gereğini yapacağımızdan milletimizin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.

 

Milli Takımımızın İzlanda havaalanında maruz kaldığı muamele diplomatik teamüller bakımından da insani bakımdan da kabul edilemez. Gereğini yapacağımızdan milletimizin şüphesi olmasın. </td>
                                    </tr>
                                                                        <tr>
                                        <td height=

Kaynak: Editör:
Etiketler: İzlanda'da, yaşananlara, Türkiye'den, peş, peşe, sert, tepki!,
Yorumlar
Haber Yazılımı