Haber Detayı
15 Nisan 2023 - Cumartesi 12:04
 
Kılıçdaroğlu, 'Millet İttifakı’nın iki kırmızı çizgisi vardır; vatan ve bayrak'
Ankara Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinlikte konuşan Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Millet İttifakı’nın iki kırmızı çizgisi vardır; bir vatan, iki bayrak.
- Haberi
Kılıçdaroğlu, 'Millet İttifakı’nın iki kırmızı çizgisi vardır; vatan ve bayrak'

Bodrum Söz/ Gözümüzü kırpmadan bayrağımızı indirmeyiz, vatanımızı terk etmeyiz” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 4. Yıl Projeleri Tanıtım Töreni Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Kılıçdaroğlu, törende yaptığı konuşmada, toplanan her kuruş verginin hesabını millete vermenin her demokraside bulunması gereken temel bir kural olduğunu belirtti. Millet İttifakı'nın bütün belediye başkanlarının yaptıkları bütün harcamaların hesabını verdiklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarının çalışmalarının sadece Türkiye'de değil, dünyanın pek çok yerinde yankılandığını kaydetti. Millet İttifakı'nın terörle işbirliği yaptığına dair iddiaların doğru olmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Efendim işte bunlar geldiler, şöyledir, böyledir, terörle iltisaklı, şununla iş birliği, bununla iş birliği' Bir sürü laflar, bir sürü palavralar, bir sürü yalanlar söylüyorlar. Açık ve net söylüyorum, açık ve net; 'Millet İttifakı'nın iki kırmızı çizgisi vardır; bir vatan, iki bayrak. O kadar, nokta. Bir daha ifade edeyim, Mısır'daki sağır sultan da duysun, iki kırmızı çizgimiz var, bayrağımız ve vatanımız. Gözümüzü kırpmadan bayrağımızı indirmeyiz, vatanımızı terk etmeyiz, hiç kimse endişe etmesin" diye konuştu.

KARAMOLLAOĞLU’NDAN YAVAŞ’A TEBRİK

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da kendisinin de belediye başkanlığı yaptığını hatırlatarak, "Ankara gibi bir şehrin başkanlığını yapmadım ama belediyelerin benzer problemleri ve benzer projeleri var" dedi. Karamollaoğlu, hizmetlerinden dolayı Başkan Yavaş'ı kutladı. Daha sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kürsüye çıktı. Akşener, "Başbakan Meral Akşener" sloganlarına, "Oy verirseniz olurum. Öyle bağırmakla olmaz. Oy verin olayım" diyerek karşılık verdi. Ankara Büyükşehir Belediyesince sosyal belediyecilik alanında atılan adımlara değinen Akşener, Başkan Mansur Yavaş'ın projelerinin gurur verici olduğunu ifade etti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise dört yıl boyunca yaptıkları çalışmalar ve hayata geçirilecek projeleri anlattı. Göreve başladıktan sonra tüm ihaleleri canlı yayımlamaya başladıklarını bildiren Yavaş, "Bugüne kadar 3 bin 500 ihaleyi canlı yayınladık" bilgisini paylaştı. Tamamlanan projelerin maliyetlerini pankartlarla Ankaralılara duyurduklarını kaydeden Yavaş, bu uygulamalar sonucunda çok sayıda uluslararası ödül aldıklarını söyledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kılıçdaroğlu,, 'Millet, İttifakı’nın, iki, kırmızı, çizgisi, vardır;, vatan, ve, bayrak',
Yorumlar
Haber Yazılımı