Haber Detayı
09 Temmuz 2019 - Salı 17:10
 
Muğla'da ekipler didik didik onu arıyor!
Muğla'nın Fethiye ilçesinde 6 gün önce kaybolan İngiliz turistin bulunması için arama çalışması devam ediyor. Arama kurtarma çalışmalarına köpekler ve drone'ler da eşlik ediyor.
MUĞLA Haberi
Muğla'da ekipler didik didik onu arıyor!

Bodrum Söz/ Muğla’nı Fethiye ilçesinde 6 gün önce kaybolan İngiliz turist için AFAD, AKUT, JAK ve Jandarma Komando ekipleri arama çalışmasına devam ediyor. 
İlçeye tatile gelen İngiliz David Horton Cann (56), konakladığı Ölüdeniz Mahallesi'ndeki otelden 6 gün önce Kayaköy Ören Yeri'ne doğru çıktığı yürüyüşten geri dönmemiş, Cann’ın bulunması için arama çalışması başlatılmıştı. Cann'ın kaybolması üzerine, arama çalışması genişletildi. Arama çalışmalarına Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi, MuğlaJandarma Komutanlığı Zıpkınlar Komando Taburu'ndan 10 asker, Muğlave İzmir’den AFAD ekipleri, AKUT Fethiye, Kaş-Kalkan, Marmaris, Denizli ekipleri de katıldı. Jandarma İz takip köpeği "Cevher"inde destek verdiği arama çalışmalarında havadan da drone ile arama yapılıyor. 
Jandarma ekipleri de, Cann’ın konakladığı otelin ve çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarının incelemeye aldı. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Muğla'da, ekipler, didik, didik, onu, arıyor!,
Yorumlar
Haber Yazılımı