Haber Detayı
08 Eylül 2019 - Pazar 14:25
 
'Oda başkanları villaları iade etmek istiyor'
Bodrum'da mühürlenen 8 projeden biri olan, otel ve villalardan oluşan The Bo Viera projesiyle ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi.
BODRUM Haberi
'Oda başkanları villaları iade etmek istiyor'

Bodrum Söz/ Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bodrum'da mühürlenen 8 proje arasında Ankara Ticaret Odası(ATO) Başkanı Salih Bezci’nin sahibi olduğu The Bo Viera projesi de yer alıyor. Hilton bünyesindeki Curio zincirinin işleteceği 80 odalı otelin ve 365 villanın yer alacağı projeyle ilgili dikkat çekici bir iddia gündeme geldi. Yurt Gazetesi Yazarı Esin Gedik bugünkü yazısında Türkiye Odalar ve Borsal Birliği (TOBB) kulislerinde konuşulduğunu belirttiği bir iddiayı gündeme getirdi.

'Evi verip paramızı almak istiyoruz'

Gedik'in yazısının ilgili bölümü şöyle: " Yasal durum incelendikten sonra mühürlenen projelerin akıbeti belli olacak ama şimdiden büyük bir prestij kaybına uğradıkları görülüyor. TOBB kulislerinde, projeden ev alan onlarca oda başkanının, Salih Bezci’yi arayıp “Başkan ne oluyor, yüz binlerce dolar para verip ev aldığımız proje mühürlendi, evi verip paramızı almak istiyoruz” talebinde bulunduğu konuşuluyor. Siyasi iktidara bağlılıklarını her koşulda gösteren oda başkanlarının Cumhurbaşkanı’nın talimatıyla mühürlenen bir tesisle adının anılmamasını istemeleri oldukça normal. Bakalım Salih Bezci ve ‘bu projeden ev alın’ diyerek pazarlama çalışmalarına katkıda bulunan daha üst düzey başkanlar, meslektaşlarını ikna edebilecek mi?

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'Oda, başkanları, villaları, iade, etmek, istiyor',
Yorumlar
Haber Yazılımı