Haber Detayı
11 Şubat 2022 - Cuma 12:32
 
OFK PETROVAC BODRUM’DA
Karadağ'ın köklü kulüplerinden OFK Petrovac, kamp için Bodrum'a geldi.
SPOR Haberi
OFK PETROVAC BODRUM’DA

Bodrum Söz/ Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın Montenegro'ya (Karadağ) yaptığı ziyaret ve kurulan iyi ilişkiler meyvesini vermeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'a kampa gelen ve 40 kişilik kafileden oluşan OFK Petrovac takımı, Milas-Bodrum Havalimanında belediye yetkilileri tarafından karşılandıktan sonra konaklayacakları otele yerleşti. 

15 gün boyunca Bodrum'daki çeşitli tesislerde antrenman yapacak olan profesyonel futbol takımı, antrenmanlarından arta kalan zamanlarda ilçenin doğal ve tarihi zenginliklerini keşfediyor.

Takımı kaldıkları otelde ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Montenegro ile geliştirdikleri ikili ilişkiler neticesinde, yıllar sonra Bodrum'a profesyonel futbol takımının kamp için geldiğini ve Bodrum'un kış turizmine katkı sağlayacak böyle önemli çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Gün içinde ise OFK Petrovac takımı Bodrumspor’un altyapı takımı ile antrenman maçına çıktı. Bodrum İlçe Stadı’nda oynanan antrenman maçını misafir takım OFK Petrovac, Mıkıjelj Zoran ve MıtıcMıhaılo’nun attığı gollerle 2-0 kazandı.

Antrenman maçını Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun, Karadağ’ın Budva kentinin Belediye Meclis Başkanı Krsto Radoviç, Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, takımın Bodrum’a gelmesinde katkıları bulunan turizmci Bülent Kaya,  Bodrumspor AŞ’nin hisselerinin büyük kısmına sahip iş insanı Fikret Öztürk, Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Bodrumsporlu oyuncular ve taraftarlar izledi.

OFK PETROVAC BODRUM’DAOFK PETROVAC BODRUM’DAOFK PETROVAC BODRUM’DAOFK PETROVAC BODRUM’DAOFK PETROVAC BODRUM’DAOFK PETROVAC BODRUM’DAOFK PETROVAC BODRUM’DAOFK PETROVAC BODRUM’DA
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: OFK, PETROVAC, BODRUM’DA,
Yorumlar
Haber Yazılımı