Haber Detayı
13 Ağustos 2024 - Salı 09:07
 
Ömer Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu'nu yalanladı: Görüşme mesajı gönderilmemiştir
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından görüşme mesajı aldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.
- Haberi
Ömer Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu'nu yalanladı: Görüşme mesajı gönderilmemiştir

Bodrum Söz/  Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı, başladı.

Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı gerçekleştirilen toplantı devam ederken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik basın toplantısı düzenledi.

Gündeme ilişkin konuları değerlendiren Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan görüşme mesajı aldığına yönelik açıklamalarına ilişkin de konuştu.

"Kılıçdaroğlu'na bir mesaj göndermedik"

(Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile görüşmek için aracı gönderdiği iddiası) Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Sayın Kılıçdaroğlu’na gönderilmiş böyle bir mesaj yoktur. Bu bilgi doğru değildir. Bu beyan doğru bir beyan değildir. Herhangi bir şekilde Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından bu bahsedildiği şekilde bir mesaj gönderilmemiştir. Herhangi bir görüşme, buluşma, konuşma için herhangi bir mesaj iletilmemiştir. Bu mesele doğru değildir. 

(Muhalefetin, Can Atalay gündemiyle mecliste olağanüstü toplantı talebi) Meclis Başkanımızın çağrısı var. Bugün akşam ve yarın AK Parti olarak biz bu konuyu ele alacağız, değerlendireceğiz. O değerlendirmenin neticesi olarak tutumumuzu sizle ben de paylaşacağım. Bugün akşam ve yarın bu değerlendirmeleri yapacağız ve o olağanüstü çağrılan meclis oturumu dönüş tutumumuzu belirleyeceğiz.

TRT Haber

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ömer, Çelik,, Kemal, Kılıçdaroğlu'nu, yalanladı:, Görüşme, mesajı, gönderilmemiştir,
Yorumlar
Haber Yazılımı