Haber Detayı
28 Şubat 2024 - Çarşamba 21:53
 
Özel Muğla Adaylarını Tanıttı! Aras'a yoğun ilgi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla'da aday tanıtımı ve seçim koordinasyon merkezi açtı. Özel'in konuşmasında emeklilere yönelik yeni teklifler de dile getirildi.
- Haberi
 Özel Muğla Adaylarını Tanıttı! Aras'a yoğun ilgi

Bodrum Söz/ Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür ÖzelMuğla'ya aday tanıtım toplantısı ve seçim koordinasyon merkezi açılışı için geldi. Menteşe ilçesi Kurşunlu Camii önünde gerçekleşen etkinlikte, Özel aday tanıtımını ve seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Aday tanıtımında, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile birlikte 13 ilçenin belediye başkan adayları da tanıtıldı.

A W151561 03

"Fakirin Garibin Başkanı Olmaya Değil, Yoldaşı Olmaya Geliyorum"

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, yaptığı konuşmada, "5 yıl Bodrum Belediye Başkanlığı yaptım. Önemli bir dönemde, önemli bir sorumlulukla Bodrum’da tecrübe kazandık. Bugün bu tecrübe ile Muğla Büyükşehir Belediye adayı olmak benim için önemli bir birikim oldu. Bu tecrübemiz önümüzdeki dönemde 5 yıllık dönemde Muğla için hizmetleri çok daha ileri götürmek için bize nasip olacak. Osman Gürün Başkanımız çok büyük hizmetler yaptı. Biz de bu bayrağı daha ileri taşımanın kararlılığı içindeyiz. Hiçbir ilçeyi ayırmadan herkese eşit, adaletli hizmet götüreceğiz. Fakirin, garibin yanında başkan olmaya değil, yoldaş olmaya geldik" şeklinde konuştu.

A W151561 02

Aday Olmayan Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün’e Yeni Görev

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, aday tanıtım ve seçim koordinasyon merkezi açılışında yaptığı konuşmada, seçilen CHP’li belediye başkanlarını koordine edecek, üç ayda bir ölçme, değerlendirme yapacak, bir nevi karne verecek bir yapı oluşturduklarını açıkladı. Özel, bu yapıya Yılmaz Büyükerşen'i getirdiklerini ve bu yapının genel koordinatörlüğünü ise aday olmayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'e teslim ettiklerini açıkladı.

A W151561 01

'Emekli Kart' Teklifi

Emekliye 3 bin lira bayram ikramiyesiyle ilgili de konuşan Özel, asgari ücret tutarının 17 bin liraya yükseltilmesi tekliflerinin gündeme alınması gerektiğini söyledi. "Aradaki 14 bin lirayı bütün emeklilerin hesabına yatıralım. Meclisi kapatmayalım, üç gün daha çalışalım. Emeklilere 'Emekli Kart' uygulaması getirelim. Ayrıca doğal gazda, markette, manavda, kasapta yüksek indirimleri tanıtacağımız bu kart ile emeklilerimizi bu sıkıntıdan kurtaralım diyoruz." şeklinde konuşan Özel, Muğla’dan Türkiye Büyük Millet Meclisine bu çağrıyı tekrarladı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: , Özel, Muğla, Adaylarını, Tanıttı!, Aras'a, yoğun, ilgi,
Yorumlar
Haber Yazılımı