Haber Detayı
06 Mart 2024 - Çarşamba 12:28
 
Pazar Günü Bu Yollar Kapalı!..
Bodrum’da hafta sonu gerçekleştirilecek bisiklet yarışı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
BODRUM Haberi
Pazar Günü Bu Yollar Kapalı!..

Bodrum Söz/ Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 4. Bodrum Halikarnas Granfondo Bisiklet Yol Yarışı, 10 Mart Pazar günü uzun ve kısa parkur olmak üzere 2 ayrı rotada yapılacak. 

Yarışı nedeniyle 10 Mart Pazar günü saat 07.00 ile 13:00 arasında geçiş anında bazı yollar trafiğe kapatılacak. Bodrum – Milas Karayolu’nda ise trafik akışı tek şeritten sağlanacak. Yarışla ilgili yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

 

“Yarışı nedeni ile 10 Mart Pazar günü sabah saat 7 ile öğlen saat 13:00 arası bazı yollar trafiğe kapatılacak olup ulaşım diğer yönden geliş gidiş çift şeritten verilecektir. Bu bağlamda 07:00 ile 10:30 arasında Bodrum Milas yolu istikameti Güvercinlik-Mumcular Yol ayrımına kadar olan bölüm, 07:00 ile 13:00 arası Bodrum Hasan Reşat Öncü Caddesini-Kıbrıs Şehitleri caddesine bağlayan kavşak-  Bodrum-Milas Yolu Kızılağaç yol ayrımına kadar olan bölüm, 07:30/13:00 arası Güvercinlik-Mumcular-Bahçeyakası-Kuzyaka-Kısırlar-Beyciler-Mumcular-Pınarlıbelen-Çamlık-Yalı-Eski Bodrum Yolu-Bodrum istikameti trafiğe kapalı olacaktır. Her Hangi bir aksaklığa sebebiyet vermemek için vatandaşlarımıza önemle duyurulur.”

KentTV.com
 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pazar, Günü, Bu, Yollar, Kapalı!..,
Yorumlar
Haber Yazılımı