Haber Detayı
09 Şubat 2019 - Cumartesi 15:07
 
Saruhan, meydana indi ve meydan okudu!
CHP'nin Bodrum Belediye Başkan adayı Mustafa Saruhan, meydana indi ve rakiplerine meydan okudu.Gövde gösterisinde bulundu.
BELEDİYELER Haberi
Saruhan, meydana indi ve meydan okudu!

Bodrum Söz/ Önceki gün ismi açıklanan CHP Bodrum Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, çalışmalarına hızlı başladı. Dün parti binası önünde partililer ve halkla buluşan Başkan adayı Saruhan, meydan okudu.

Bodrum'u demokrasinin kalbi yapmaya devak edeceklerini ifade eden CHP'nin Bodrum Belediye Başkan adayı Mustafa Saruhan, “Bu süreçte birbirimize samimi, duyarlı ve etik bir şekilde davranan aday adayları arkadaşlarıma ve tüm dostlarımıza hoş geldiniz diyorum. İyi ki varsınız. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bir yola çıkıyoruz. Biraz gecikmeli de olsa. Nihayet artık bu görev şahsıma ve çalışma arkadaşlarıma, örgütümüze ve dolayısıyla hepimize verilmiş bulunmakta. Bundan sonraki süreçte, bizi meşakkatli, gayretli, çok ama çok inançla çalışmak başlamıştır. Öncelikle, yine bize yakışan, CHP’ye yakışan, Bodrum insanına yakışan, medeni bir çerçeve içerisinde bir seçim atmosferi yaşayacağız. Sonrasında, başta sizlerin ve Bodrum’da yaşayan tüm halkımızın teveccühünü alıp, Bodrum Belediye Başkanlığı sürecini hep birlikte yaşayacağız. Ben buna sonsuz, yürekten inanıyorum. Bu görev bize verildiği takdirde ümit ediyorum ki mahcup olmayacağım. Bunun sözünü şimdiden size vermek istiyorum” dedi.

Mustafa Saruhan’ın Bodrum Belediye Başkan Adaylık lansmanına; CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan ve Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Alkım Denizaslanı, Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri ve Mustafa Saruhan ile birlikte Bodrum Belediye Başkan adayı olmak için mücadele veren eski ilçe başkanı Recai Seymen, Ali Öztürk, Taner Uslu, Ahmet Aras, Refik Ülgen, Mehmet Özalın, Kemal Güneri, geçmiş dönem CHP Bodrum İlçe Başkanları İbrahim Turan, İsmail Sever, Rezzan Karahan, Duran Öztürk ile birlikte yüzlerce partili katıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Saruhan,, meydana, indi, ve, meydan, okudu!,
Yorumlar
Haber Yazılımı