Haber Detayı
04 Şubat 2024 - Pazar 13:00
 
Tamer Mandalinci’den İlk Açıklama
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bodrum Belediye Başkan Adayı olan Belediye Meclis Üyesi Tamer Mandalinci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada duygu ve düşüncelerini dile getirdi.
BODRUM Haberi
Tamer Mandalinci’den İlk Açıklama

Bodrum Söz/ Önceki gün yapılan MYK ve Parti Meclisi'nde yapılan oylamalar ile adaylığı kesinleşen Bodrum siyasetinin genç ismi Tamer Mandalinci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları dile getirdi;

“Kıymetli hemşehrilerim, saygıdeğer Bodrumlular. 4.5 yıl önce sizlere ve memleketime hizmet edebilmek, sorunlara çözüm üretebilmek adına Bodrum Belediyesi’nin en genç meclis üyesi olarak seçim bölgem olan Turgutreis Mahallesi başta olmak üzere, Bodrumumuzun bütün mahallelerinde gece gündüz demeden çalışmalar yürüttüm. Bu çalışmalar neticesinde başta genel başkanımız Sayın Özgür Özel’in önerileriyle; MYK üyelerimiz ve parti meclisimizin takdirleriyle, Bodrum’da yepyeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Bodrum’da başlayan bu yolculuk Muğla’da Ahmet Aras başkanımla taçlanacak. Sosyal demokrat belediyeciliğin bayrağı Bodrum’da ve Muğla’da dalgalanmaya devam edecek. Bu yolculukta tüm hemşehrilerimi yanımda görmekten mutluluk duyacağım. Sevgi ve saygılarımla.”

Öte yandan CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci için karşılama yapılacak. Saat 17.30'da Bodrum Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilecek karşılama sonrası, saat 18.00'da CHP İlçe Başkanlığı önünde bir buluşma düzenlenecek. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tamer, Mandalinci’den, İlk, Açıklama,
Yorumlar
Haber Yazılımı