Haber Detayı
03 Mart 2019 - Pazar 15:15
 
Taşbaşı, İyi Partiden belediye meclis üyesi?
Tanıtma eski genel müdürlerinden Cumhur Güven Taşbaşı, Bodrum’da İYİ Parti’den belediye başkan adayı olan Mehmet Tosun’un listesinde belediye meclis üyesi adayı oldu.
- Haberi
Taşbaşı, İyi Partiden belediye meclis üyesi?

Bodrum Söz/ Eski tanıtma genel müdürlerinden Cumhur Güven Taşbaşı İYİ Parti’den Bodrum belediye başkanlığına aday olan Mehmet Tosun’un listesinde belediye meclis üyesi adayı oldu. Tosun’un listesinde Mehmet Onur Şahbaz, Atilla Serttaş, Serdar Sarıl gibi turizmciler ve turizm yöneticileri de yer alıyor.

TOSUN TURİZMCİLERLE BULUŞTU

Bodrum-Ramada Otel’de; yarımada genelinde otel, bar ve restoranların işletme sahipleri, yöneticileri ve çalışanlarının katıldığı bir ‘Turizm Buluşması’ düzenleyen Mehmet Tosun, projelerini katılımcılarla paylaştı.

''BODRUM 1 NİSAN’DA MİSAFİR AĞIRLAMAYA BAŞLAYCAK''

170 bin nüfuslu Bodrum’un milyonlarca turist ağırladığına dikkat çeken Mehmet Tosun, kentin büyük sorunları olduğunu ve sorunları biriktirerek geleceğe yürüdüğünü ifade etti. 31 Mart’ta seçim yapılacağını ve Bodrum’un 1 Nisan’dan itibaren misafir ağırlamaya başlayacağını kaydeden Tosun, ‘’ Biz seçimlerimize odaklanmış durumdayız, evet seçimler önemli ama turizm kenti olan Bodrum Yarımadamızda, ilçemizde maalesef ve maalesef 1 Nisan’da misafir ağırlayacağımızın bilinciyle bir çalışmamız yok. Bunun için biz sizlerle birlikteyiz ve sizlerle bugün turizm sektörünü ve sektörümüzün sorunlarını konuşmak üzere bir araya geldik.” ifadelerini kullandı.

''BU ŞARTLARDA KENTTE SÜRÜRÜLEBİLİR BİR YAŞAM VE TURİZM PLANLAYAMAYIZ''

Bodrum’un turizmde bir marka olduğunu ancak rakiplerinin ve alternatiflerinin giderek çoğaldığını ifade eden Mehmet Tosun, ‘’Bodrum Güvercinlik’ten itibaren ilçeye girdiğimiz andan itibaren artık sıradanlaşan, yapılaşan, betonlaşan, sorunlarıyla birlikte, hormonlu bir şekilde büyüyen, altyapısı olmayan, sel felaketleriyle, çöp yangınlarıyla sık sık isminden söz ettiren bir yer haline geldi. Biz bu şartlarda bu şehirde, bu kentte sürdürülebilir bir yaşamı planlayamayacağımız gibi turizmi de yapamayız. Sorunlarımızla yüzleşmemiz lazım.’’ dedi.

MECLİS ÜYESİ ADAYLARINI TEK TEK TANITTI

Mehmet Tosun, belediye meclis üyesi adaylarını tanıtırken ise şu ifadelere yer verdi:

‘’Bodrum’un bir dönem Kaymakamlığını yapmış, sonra vali yardımcılığı görevlerinde bulunmuş ve oradaki görevlerinde turizm konusunda görev ifa etmiş, aynı zamanda Turizm Tanıtma Genel Müdürlüğü yapmış Cumhur Güven Taşbaşı var. Bakın Ortakent Yahşi’mizin son dönem belediye başkanı, bir turizmci, Mehmet Onur Şahbaz var. Yine Bodrum merkeze indiğimizde özellikle kış aylarında mekanlarını açık tutabilmek için canı gönülden uğraşan, bir çok sivil toplum kuruluşunda yönetici olarak görev alan, eğlence sektöründeki arkadaşımız Sayın Atilla Serttaş var. Bu sunumu yapan ve turizm konusunda bundan sonraki projelerimizde hep yanımızda olacak olan profesyonel olarak bu işi yapan Serdar Sarıl arkadaşımız var. Yine deniz turizmiyle uğraşan, günübirlik ve mavi yolculukta tekneleri olan Volkan Çiçek var.’’

www.turizmguncel.com/

Kaynak: Editör:
Etiketler: Taşbaşı,, İyi, Partiden, belediye, meclis, üyesi?,
Yorumlar
Haber Yazılımı