Haber Detayı
31 Mart 2019 - Pazar 15:27
 
Ünlü isimler sandık başında
Ünlü isimler, ülkemizde gerçekleşecek olan 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında sabah erken saatte sandık başına gitti. Oyunu kullanan isimler, sosyal medya sayfalarından herkesi oyunu kullanmaya davet etti.
YAŞAM Haberi
Ünlü isimler sandık başında

Bodrum Söz/ 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında sabah saat 08.00 itibariyle İstanbul’da oy kullanma işlemi başladı.Ünlü sanatçı Candan Erçetin Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu’nda sandıkların açılmasıyla beraber oyunu kullanan ilk isimlerden oldu. Vatandaşların yanı sıra ünlü isimlerde sandık başına gelerek oy kullandı. Oy kullanımının başladığı ilk dakikalarda ünlü sanatçı Candan Erçetin de sandık başına gelerek oyunu kullandı. 1255 nolu sandıkta oyunu kullanan Erçetin, daha sonra okuldan ayrıldı.

 

FERHAT GÖÇER

 

ALP KIRŞAN

 

CEM YILMAZ

Sandıklar açıldıktan yaklaşık bir saat sonra 09.00 sıralarında oy kullanmayan gelen Cem Yılmaz, okula girişinde bir vatandaşın, ‘Cem Bey sizi çok seviyoruz' demesi üzerine, ‘Siz' diye karşılık vermesi keyifli anlar yaşattı.

 

1254 nolu sandığın başına gelen Yılmaz, seçmen pusulasını aldıktan sonra sandık görevlisinin cep telefonu hatırlatması üzerine, geri dönerek, ‘Söz verdim, telefonuma çekecektim' esprisiyle telefonunu görevlilere teslim etti. Oyunu kullandıktan sonra sandık başına gelen Cem Yılmaz’ın kendisini bekleyen muhabirlerin mikrofonuna eğilerek, ‘Biz kazanacağız' diyerek espri yapması sınıfta gülüşmelere neden oldu. Oyunu kullandıktan sonra bir muhabirin, ‘İçeride biraz uzun kaldınız' sözü üzerine, ikinci espriyi patlatan Cem Yılmaz, ‘Kararsızlar, onları düşündüm hep, bir daha ki seçimde görüşmek üzere' diyerek okuldan ayrıldı.

 

HADİSE

Sandık başına geçen şarkıcı Hadise, sosyal medya sayfasından paylaştığı fotoğrafına “Oy ver” notunu düştü.
 

 

 

HAKAN HATİPOĞLU

Hakan Hatipoğlu da seçimle ilgili mesajını Twitter’dan verdi. Hatipoğlu, “Kazanan demokrasi olsun” dedi.

 

SERMİYAN MİDYAT

New York’tan Van’a uzanan turnesini sonlandıran oyuncu Sermiyan Midyat, seçimden sonra annesiyle kahve keyfi yaptı.

 

ATA DEMİRER

Ünlü komedyen Ata Demirer de oyunu kullanırken çekilen bir fotoğrafını Twitter’dan “Hayırlısı” notuyla paylaştı.

 

PELİN ÖZTEKİN

Oyuncu Pelin Öztekin, oyunu Suadiye’de kullandı. Öztekin, “Görev tamam” notuyla oy verirken çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ünlü, isimler, sandık, başında,
Yorumlar
Haber Yazılımı