Haber Detayı
29 Kasım 2018 - Perşembe 15:39
 
Yine Bodrum'u sel aldı!
Yıllardır aynı sorunu yaşayan Bodrum'u yine bugün sel aldı. Bodrumlular, yetkililere isyan etti.
BODRUM Haberi
Yine Bodrum'u sel aldı!

Bodrum Söz- Bodrum'da sabah saatlerinde etkili olan şiddetli yağış ilçede hayatı felç etti. Yağmurla birlikte yağan fındık büyüklüğündeki dolu ise cadde ve sokakları beyaza bürüdü. Öğleden sonra yağan yağmur ise sele dönüştü.

Bodrum'da sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağış cadde ve sokakları göle çevirdi. Uzun süre etkili olan yağışla birlikte fındık büyüklüğünde dolu yağması ilçede hayatı felç etti. Çevre yolu ve birçok caddenin sular altında kalmasıyla araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Trafiğin kilitlendiği ilçede birçok araç sular altında kaldı. İtfaiye ve belediye ekipleri gelen ihbarlar üzerine çalışma başlattı. Sağanak yağışın etkili olduğu birçok bölgede çok sayıda ev ve iş yerinin de sular altında kaldığı öğrenildi.

Öğleden sonra başlayan ve aralıksız devam eden şiddetli yağış ise Bodrum genelinde sele neden oldu. Çaresiz kalan vatandaşlar yetkililere isyan etti. Kaymakamlık ve Belediyeyi suçlayan vatandaşlar, "Bodrum'un sahibi yok. Bodrum'a sahip çıkacak yetkili arıyoruz" dediler.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yine, Bodrum'u, sel, aldı!,
Yorumlar
Haber Yazılımı