Haber Detayı
26 Kasım 2018 - Pazartesi 22:16
 
Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı jet hızında boşandı!
Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, boşanmak için Silivri Adliyesine geldi. Adliyeye birlikte gelen Subaşı ve Ilıcalı'nın neşeli oldukları görüldü.
YAŞAM Haberi
Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı jet hızında boşandı!

Bodrum Söz- Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanmak için Silivri Adliyesine geldi. Adliyeye aynı araçla gelen Subaşı ve Ilıcalı gülerek gazetecileri selamladı.


Silivri Adliyesi'nde anlaşmalı olarak boşanan çift geçtiğimiz yıl eylül ayında nikah masasına oturmuştu. İkilinin adliyeye girmesiyle boşanma haberlerinin resmileşmesi bir oldu! Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı adeta jet hızında boşanarak magazin tarihine geçti.

SEKİZ DAKİKADA BOŞANDILAR

Çift tek celsede anlaşmalı olarak tam sekiz dakikada boşandı.

Sosyal medyada ayrılık haberleriyle ilgili en çok konuşulan konu ise Şeyma Subaşı'nın alacağı nafaka miktarı oldu.

ACUN ILICALI'DAN İLK AÇIKLAMA!

Boşanma sonrası Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama:

Her evlilikte boşanmada var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik konuştuk kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle.

İDDİALAR ÇİRKİN!

Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı, yürütemedik. Yürümedi hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık.

şeyma acun adliye

Acun Ilıcalı çıkan haberleri 2. Sayfa haberiyle onaylarken Şeyma Subaşı ile haberlerin yayınlandığı saatlerde Instagram hesabından kendi fotoğrafını paylaştı.

AW554536_02

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın evliliğinin bitme sebebi olarak oyuncu Çağatay Ulusoy gösterilmişti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Acun, Ilıcalı, ve, Şeyma, Subaşı, jet, hızında, boşandı!,
Yorumlar
Haber Yazılımı