Haber Detayı
26 Kasım 2018 - Pazartesi 22:22
 
Bodrum'da Dev Palmiye Ağacı Köfteci Dükkanının Çatısına Devrildi
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kırılan palmiye ağacının içinden geçtiği köfteci dükkanının çatısına devrildiği anlar iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.
BODRUM Haberi
Bodrum'da Dev Palmiye Ağacı Köfteci Dükkanının Çatısına Devrildi

Bodrum Söz- Bodrum'da bir işletmenin üzerinde bulunan dev palmiye ağacı restoranda bulunan vatandaşların üzerine düştü. Neye uğradıklarını şaşıran vatandaşların panik halleri ise güvenlik kamerasına yansıdı.

 
 
 

 

Neyzen Tevfik Caddesi üzerindeki yaklaşık 80 yıllık palmiye ağacı, etkili olan sağanak yağış ve hafif rüzgarla birlikte kırıldı. Palmiye ağacı önce bölgedeki köfteci dükkanının çatısına, ardından da ön cephesine devrildi. O esnada işletme önünde bulunan müşteriler tente sayesinde ağacın altında kalmaktan kurtuldu. Devrilen ağaç ise belediye ekiplerince bulunduğu yerden kaldırıldı.

Bodrum'da Dev Palmiye Ağacı Köfteci Dükkanının Çatısına Devrildi ile ilgili görsel sonucu

İşletme sahibi Cafer Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ağacın, rüzgar ve yağışın etkisiyle kırıldığını tahmin ettiklerini söyledi.

Olayın büyük bir gürültüyle yaşandığını ifade eden Uzun, "Ağaç bir anda yere düştü. İçeride insanlarda vardı. Şu anda şoktayım. Çok şükür insanlara bir şey olmadı. Ağaç oldukça yaşlı. İşletmemizde zarar oluştu." diye konuştu.

Polis ekipleri olay yerinden inceleme yaparken, kırılan ağacın parçaları ise belediye görevlilerince toplandı.

Bodrum'da Dev Palmiye Ağacı Köfteci Dükkanının Çatısına Devrildi ile ilgili görsel sonucu

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bodrum'da, Dev, Palmiye, Ağacı, Köfteci, Dükkanının, Çatısına, Devrildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı