Haber Detayı
28 Mayıs 2021 - Cuma 21:37
 
BAŞKAN ARAS'IN ANKARA TEMASLARI
25-27 Mayıs günlerinde Ankara'da bir dizi çalışma ziyaretlerde bulunan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, temaslarının ardından 28 Mayıs günü Bodrum'a döndü.
BELEDİYELER Haberi
BAŞKAN ARAS'IN ANKARA TEMASLARI

Bodrum Söz/ Ankara'daki temaslarına Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ziyareti ile başlayan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Toplantısına katıldı. Grup toplantısı sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Başkan Aras, Bodrum’da öncelikle pandemi döneminde yapılan belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi.
 
Başkan Aras, Ankara'daki çalışmalarının ikinci gününde Kültür ve Turizm Bakanlığı'nı ziyaret etti. Başkan Aras, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'u ziyaretinde, zor günler geçiren turizm sektörünün beklentilerini, yaşadığı zorlukları ve çözüm önerilerini iletirken, Bakan Ersoy'u 10-12 Haziran tarihlerinde Bodrum'da düzenlenecek olan Global Turizm Forumu'na davet etti.
 
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi de TBMM’ndeki çalışma ofisinde ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Aras, daha sonra makamında ziyaret ettiği Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a yeni görevinde başarılar dilerken, bölgede yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini iletti.
 
Ankara çalışmalarının son gününde Radyo Sputnik canlı yayınına konuk olan Başkan Aras, gündeme dair soruları cevaplayarak turizm sektörünün beklentilerine dair açıklamalarda bulundu.
 
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı makamında ziyaret eden Başkan Aras, bir süre önce yeni görevine atanan Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz'ü de ziyaret ederek başarılar diledi. TBMM Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan'a da bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Aras, ülke gündemine dair fikir ve görüşlerini paylaştı.
Kaynak: Editör:
Etiketler: BAŞKAN, ARAS'IN, ANKARA, TEMASLARI,
Yorumlar
Haber Yazılımı