Haber Detayı
07 Aralık 2018 - Cuma 14:26
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı AK Parti MHP seçim ittifakıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, "Bu hafta içinde Bahçeli ile bir araya gelebiliriz." dedi.
SİYASET Haberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli açıklaması

Bodrum Söz/ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile önümüzdeki hafta içinde bir araya gelebileceğini söyledi. Erdoğan, "Cumhur ittifakını bozdurmamak noktasında kararlıyız" ifadelerini kullandı. MHP ile yerel seçim ittifakıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Erdoğan şunları söyledi:

"MUHALEFET DAYANIŞMAMIZI KISKANIYOR"
''Cumhur İttifakı'nın hassasiyetleri son seçimlerde ortaya tam manasıyla çıkmıştır. Bizim birbirimize karşı olan dayanışmamız bunu da kısnanan bazı oluşumlar var. Bu oluşumların içerisinde her an değişik birçok şeyler olabiliyor. Bunun başında ana muhalefet var. Biz Cumhur İttifakı'nı bozdurmamak noktasında kararlıyız. Yerel seçim ülkemiz için ciddi yedi düvelin ülkemize saldırdığı dönemde büyük önem arz ediyor. Belki de bu hafta içerisinde biz Sayın Bahçeli ile bir araya gelebiriliz. Arkadaşlarımızın yaptığı çalışmaları değerlendiririz.''

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı, Erdoğan'dan, Bahçeli, açıklaması,
Yorumlar
Haber Yazılımı