Haber Detayı
15 Mayıs 2019 - Çarşamba 09:24
 
Ekrem İmamoğlu, ''Sen utanma, biz utanalım' dediği Cebrail'i ziyaret etti!
CHP İstanbul Büyükşehir Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, 5 Şubat'ta yaptığı hal ziyaretinde tanıştığı Cebrail Gümüştepe'nin evinde iftarını açtı. İmamoğlu, okula gitmediğini söyleyen Cebrail'e, ''Okumak istemedin mi'' sorusunu yöneltmiş, ''Maddi durumlar el vermedi. Utandığım için söyleyemedim'' yanıtını almıştı. Ardından İmamoğlu, "Sen utanmaz, biz utanalım" demişti.
SİYASET Haberi
Ekrem İmamoğlu, ''Sen utanma, biz utanalım' dediği Cebrail'i ziyaret etti!

Bodrum Söz/ Ekrem İmamoğlu sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Sevgili Cebrail ile Bayrampaşa Hali'ne karşılaşmıştık, bana okumak istediğini söylemişti. Bu şehrin yöneticileri olarak ona bu imkanı sağlayamadığımız için utanmıştım. Onun eğitim hayatı konusunda her şey güzel oldu. Bugün de çok kıymetli ailesiyle iftarda bir araya geldik" ifadelerini kullandı.

ekrem4

Resmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüle
 

Sevgili Cebrail ile Bayrampaşa Hali’ne karşılaşmıştık, bana okumak istediğini söylemişti. Bu şehrin yöneticileri olarak ona bu imkanı sağlayamadığımız için utanmıştım. Onun eğitim hayatı konusunda her şey güzel oldu. Bugün de çok kıymetli ailesiyle iftarda bir araya geldik.

 
 

NE OLMUŞTU?

Ekrem İmamoğlu ile sokaklarda fıstık satan ve adının Cebrail olduğu öğrenilen gencin arasında geçen konuşmalar sosyal medyada vatandaşlar tarafından binlerce kez paylaşılmıştı.

ekrem2

İmamoğlu'nun "Çalışmak güzel ama okul ne durumda" diye sorduğu genç, "Maddi durumum elvermedi. Utandığım için söyleyemedim" yanıtını verdi. Bu yanıt üzerine İmamoğlu, "Sen utanma biz utanalım" demişti.

ekrem1

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ekrem, İmamoğlu,, ''Sen, utanma,, biz, utanalım', dediği, Cebrail'i, ziyaret, etti!,
Yorumlar
Haber Yazılımı