Haber Detayı
17 Mayıs 2020 - Pazar 14:01
 
Gökova merkez üssü
Ege'de deprem paniği... Son dakika olarak ajanslara düşen deprem bilgisi Muğla'dan geldi. Muğla'ya bağlı Gökova Körfezi'nde Richter ölçeğine göre 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre Muğla'nın merkezi ile Marmaris ilçesinden hissedilen son depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.
MUĞLA Haberi
Gökova merkez üssü

Bodrum Söz/ Muğla'dan gelen son dakika haberine göre gerçekleşen deprem Marmaris'te hissedildi. Muğla'nın Gökova körfezinde gerçekleşen son depremin şiddeti 3.8 olarak kayıtlara geçti. İşte son dakika depremin ayrıntıları ve son depremler listesi;

SON DEPREM 11,48'DE 3,8 ŞİDDETİNDE

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi verilerine göre bugün saat 11.48'te Gökova Körfezi açıklarında aletsel büyüklüğü 3.8 olan deprem meydana geldi. Deprem Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'nin kırsal Kıran, Sarnıçköy, Denizova ve Derinkuyu ile Marmaris'in Çamlı mahallelerinde hissedildi.

YERİN 6.77 KM ALTINDA

6.77 kilometre derinlikte meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. İlk belirlemelere göre depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gökova, merkez, üssü,
Yorumlar
Haber Yazılımı