Haber Detayı
04 Nisan 2020 - Cumartesi 11:37
 
İstanbul'dan gittiği Bodrum'da koronadan öldü
Bodrum'a günde 12 bin araç, bir ayda 100 bin yazlıkçı akın ederken, İstanbul'dan gelen bir kişinin koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.
BODRUM Haberi
İstanbul'dan gittiği Bodrum'da koronadan öldü

Bodrum Söz/ Muğla'nın dünyaca ünlü turistlik ilçesi Bodrum'un girişinde durdurulan araçlardaki sürücü ve yolcuların, Corona Virüsü tedbirleri kapsamında ateşleri ölçüldü. Kontrol sırasında, yaklaşık 4 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Emniyet kaynakları Türkiye’de ilk Corona Virüsü vakasının görüldüğü 10 Mart’tan beri, 25 günde, ilçeye 125 bin aracın giriş yaptığını açıkladı.

İSTANBUL'DAN GELEN BİR TATİLCİ, KORONADAN ÖLDÜ

100 bin tatilcinin Bodrum'a geldiğini belirten Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Şuanda ilçemizde gezen, dolaşan yok. Ama yine de gelenler var. Alışveriş yapanların bir çoğunun araçlarının plakasının 34 yada 06 olduğunu görüyoruz. İstanbul'da 10 katlı apartmanda yaşamaktansa buradaki yazlığında rahat izole süresi geçirmek istiyorlar. Onlara da hak vermek istiyorum. Ancak İstanbul'dan buraya gelen bir kişi koronavirüs yüzünden hayatını kaybetti. Temas olduğu kişiler olmuş olabilir. Bizim itirazımız bunlara. Salgın kontrol edilinceye kadar herkesin evinde kalmasını istiyorum. Bodrum, Kuşadası, Marmaris, Didim, Datça ve Fethiye hiçbir yere gitmiyor. Herkesin dikkatli olsun istiyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İstanbul'dan, gittiği, Bodrum'da, koronadan, öldü,
Yorumlar
Haber Yazılımı